Оновлений додаток Pokupon & SuperDeal - знижки та акції за декілька кліків / Все новости / Главная

Мобільний додаток знижок та акцій Pokupon & SuperDeal вперше був презентований в червні 2015 року. З його допомогою користувачі змогли швидко та оперативно отримувати послуги зі знижками до 90% в усіх куточках України. За 3 роки роботи додаток був завантажений більше 1,2 млн разів. Це вплинуло на рішення зробити повний редизайн та додати декілька нових функцій.

Розглянемо, які нові функції з’явились у додатку і як це вплинуло на зручність використання.

Акції поряд. З допомогою геолокації додаток знаходить та фільтрує акції поряд з користувачем та показує їх на карті. Таким чином, користувач не тільки знаходить потрібну акцію, а й має можливість побудувати маршрут. 

Фільтри пошуку. Категорії поповнились новими фільтрами акцій за ціною, популярністю, наявністю відгуків, відстанню та навіть вибором гілки метрополітену.

Служба бронювання. Через додаток можна забронювати номера в готелях по всій Україні. Для цього необхідно обрати готель із актуальних пропозицій та зв’язатись з оператором через чат чи за номером телефону. Спеціаліст уточнить наявність вільних номерів на на потрібну для користувача дату і поставить бронь.

Гейміфікація. Останнє масштабне нововведення в додатку знижок. Вона представлена у вигляді Колеса призів, в якому шляхом прокручування ігрового колеса є можливість виграти приємні подарунки. Запустити гру можна за допомогою “монет” - внутрішньої валюти додатку. Їх добувають при виконанні нескладних завдань та дій - за написання відгуків, придбані купони, підписку на соціальні мережі і т.д.

В Колесі призів користувачі можуть кожного дня отримувати знижки до 20% та промокоди до 200 грн. на придбання послуг в додатку, додаткові “монети”, пропозиції від партнерів Pokupon & SuperDeal. А найбільший щасливець отримає суперприз - Iphone X.

Всі нововведення в додатку підкріплюються оновленим дизайном. Чітке розділення між брендами Pokupon та SuperDeal, кольорові акценти на категоріях та важливих розділах, оновлений вигляд купону.

Завдяки новим функція додаток Pokupon & SuperDeal став ще простішим у використанні. Акцію можна знайти та обрати в декілька кліків. Гейміфікація додає елемент гри та азарту в процес покупки послуг.

Завантажити та перевірити всі переваги додатку можна вже зараз.

      

Тэги:   Разное

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: