Вибираємо туристичний ніж – поради професіоналів / Все новости / Главная

Вирушаючи в похід, ви повинні зібрати величезну кількість речей, які вам знадобляться для забезпечення комфорту в умовах дикої природи. У списку речей обов'язково знайдуться такі, від яких за бажання можна відмовитись, але буде там і кілька елементів першої необхідності. До таких належать похідні ножі. При цьому важливо відповідально підійти до вибору холодної зброї для походу, віддавши перевагу якісному та надійному варіанту.

Які ножі беруть у похід?

Якщо ви бажаєте купити ніж в Україні, радимо звернути увагу на інтернет-магазин one-click.com.ua. Тут ви знайдете хороший вибір якісної холодної зброї за приємною ціною. Що ж до виробів для туристичних вилазок та повноцінних походів, найчастіше використовуються такі види ножів:

  • складні;
  • з фіксованим лезом;
  • мультитули.

До переваг складних ножів варто віднести їхню компактність і мінімальну вагу. Такі моделі відрізняються своєю універсальністю, але навряд чи підійдуть для полювання, риболовлі та облаштування житла на природі. ви зможете виконувати з їх допомогою найпростіші завдання, тому досвідчені мандрівники відмовляються від них.

Ідеальним варіантом для активного відпочинку на природі будуть моделі із фіксованим лезом. Вони надзвичайно міцні та дозволяють виконати величезну кількість робіт. Мінусом такої зброї є необхідність носіння разом із чохлом.

Мультитули збирають у собі кілька інструментів, щоправда вироби бюджетного та середнього цінового сегмента не підходять для природи, а дорогі зразки скоріше призначені для будівництва та ремонту, ніж для походу.

Критерії вибору похідного ножа

Хороший ніж для походу має такі характеристики:

  • якісна сталь;
  • рукоятка анатомічної форми;
  • якісне покриття, що забезпечує надійну посадку рукояті у долоні;
  • гладке заточування леза;
  • клинок середньої довжини.

Не варто заощаджувати на покупці холодної зброї даного типу, тому що від неї може залежати не лише ваш комфорт під час активного відпочинку, але також життя та здоров'я. Віддавайте перевагу якісним виробам, що пропонують відомі бренди. Обов'язково читайте відгуки на моделі на форумах та тематичних сайтах. Гарного походу!

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: