Складні велосипеди: переваги та недоліки / Все новости / Главная

Складні велосипеди дуже зручні для використання у місті. Завдяки тому, що ви маєте можливість їх скласти в достатньо компактну конструкцію і пересісти на громадський транспорт, вони актуальні не тільки для прогулянки, але і для поїздки на роботу, в магазин

Якщо ви розглядаєте для себе такий вид транспорту, то ми підготували для вас розбір його переваг і недоліків. Це дасть можливість вирішити, чи підходить вам саме складний велосипед

До переваг складних велосипедів відносять:

  • Такі велосипеди універсальні, підходять як дітям, так і дорослим, а також як новачкам, так і професіоналам у велоспорті. А завдяки унікальній рамі підійдуть під анатомію як жінок, так і чоловіків. 
  • Ідеальний варіант для легких прогулянок парком або іншими місцями для відпочинку.
  • Складні велосипеди представлені у широкому асортименті. Незліченна кількість моделей, які різняться за формою, розміром, дизайном дає можливість підібрати свій ідеальний байк для кожної окремої людини, незалежно від статі, віку, зросту та особливостей фігури.
  • Такі велосипеди дуже легко складаються кількома рухами. У такому вигляді їх зручно перевозити в авто або громадському транспорті, а також зберігати.
  • Більшість закладів дозволяють заносити складні велосипеди в приміщення із собою, тому вам не доведеться шукати паркувальне місце біля кафе, ресторану тощо.

Якщо ми говоримо про недоліки, то варто зазначити наступні моменти:

  • Перший очевидний недолік - висока вартість. Оскільки дійсно якісний складний велосипед коштує достатньо дорого. Це пояснюється типом конструкції, через те, що всі механізми повинні бути з міцних матеріалів, щоб забезпечити довгий період служби. 
  • Складні велосипеди не розраховані на постійне використання. Вони мають низькі ходові характеристики, погано набирають швидкість тощо.
  • Через додаткові елементи в конструкції такі велосипеди мають більшу вагу на відміну від звичайних моделей.
  • Складні байки існують і гірського типу, але, на жаль, вони не здатні повноцінно замінити класичний гірський варіант, так як мають гіршу прохідність та швидше зношуються. 

Якщо ви досі не розумієте, як підібрати потрібний варіант, то ми раді будемо проконсультувати вас і підібрати вам транспортний засіб. Чекаємо вас за адресою: м. Київ, пр-т Вацлава Гавела, 18 (ТК «Відрадний») або на сайті https://velosklad.com.ua/ru/.

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: