На сайті “Навчайте, де б ви не були” доступна серія освітніх відео про роботу з інструментами Google for Education / Все новости / Главная

Із переходом на дистанційне навчання та в умовах війни для українських вчителів стає дедалі складнішим створення та надання якісного контенту своїм учням. Щоб допомогти вчителям продовжувати викладати у таких складних умовах, Google створив спеціальний сайт “Навчайте, де б ви не були”, який допомагає вчителям продовжувати викладати, навіть якщо вони знаходяться фізично не в класі.

Сьогодні на сайт додано серію освітніх відео про роботу з інструментами Google for Education, які допоможуть вчителям більш ефективно використовувати інструменти Google у процесі навчання.

Наприклад, нещодавно освітяни різних регіонів України почали отримувати ноутбуки Chromebook в рамках нашої ініціативи у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та ЮНЕСКО надати українським вчителям 50 тисяч пристроїв. Для того, щоб вчителі могли швидко та ефективно почати роботу з Chromebook, створено два відео:

Крім того на сайті можна знайти відео на наступні теми: 

"Навчайте, де б ви не були" – це сайт Google, який розповідає освітянам про  інструменти, необхідні для навчання учнів, і ділиться корисними порадами. Надійні інструменти Google для спільного викладання й навчання, доступні без оплати, будуть завжди під рукою, тож освітній процес триватиме, незважаючи ні на що.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: