Uber співпрацює з Агенцією ООН у справах біженців, щоб підтримати сім’ї переселенців екстреною допомогою / Все новости / Главная

Uber Technologies Inc, глобальна платформа мобільності та доставки, співпрацює з Агенцією ООН у справах біженців (UNHCR) для надання екстреної допомоги сім’ям переселенців по всій Україні.

Гуманітарні потреби в Україні величезні – близько 17,7 мільйонів людей потребують допомоги. Агенція ООН у справах біженців, в межах колективної відповіді та заради підтримки Уряду України, поширює необхідні предмети побуту та речі першої необхідності, такі як термоковдри, термоси та матраци, щоб допомогти сім’ям та громадам зігрітися.

Щоб допомогти UNHCR поширити ці товари серед постраждалих від війни по всій країні Uber розробив спеціальну версію платформи Uber Direct. Розроблена платформа дозволяє UNHCR планувати, відправляти та відстежувати доставлення предметів екстреної допомоги з центральних складів до місцевих громад. Щоб забезпечити безперебійні доставлення, Uber також надає фахівцям UNHCR цілодобову оперативну підтримку.

Окрім розробки зручного програмного рішення, Uber підтримує UNHCR транспортними послугами, безоплатно доставляючи предмети екстреної допомоги автомобілями, мікроавтобусами та вантажівками для переміщених та постраждалих від війни родин по всій Україні.

«Ми вдячні за співпрацю UNHCR та Uber, яка дозволяє швидко та ефективно доставляти товари першої необхідності, такі як предмети екстреної допомоги для перекриття вікон та стелі від холоду, нові матраци та термоковдри для того, щоб зігріти вразливі родини. Зима не за горами, тож UNHCR намагається охопити допомогою якомога більше людей до настання морозів, щоб підтримати зусилля Уряду України»,сказала Кароліна Біллінг, Представниця Агентства ООН у справах біженців в Україні.

Станом на сьогодні Uber подолав понад 10 000 кілометрів у Київській, Львівській та Дніпропетровській областях, щоб доставити 168 вантажівок з предметами екстреної допомоги.

«Ми горді долучитися до рятувальної місії Агенції ООН у справах біженців та допомогти з доставленням предметів першої необхідності сім’ям переселенців по всій Україні», — заявив Дара Хосровшахі, CEO Uber. — «Надаючи безоплатний доступ до технологій, експертної підтримки та перевезень, ми мобілізуємо всі наші ресурси, щоб допомагати українцям та продовжуватимемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно».

 

Тэги:   Uber

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: