Creative States надають безкоштовні робочі місця для внутрішньо переміщених осіб в Києві та Дніпрі / Все новости / Главная

Українська мережа офісних просторів Creative States відкриває свої двері для нових резидентів. Вже зараз компанія розпочинає реєстрацію на безкоштовні робочі місця для внутрішньо переміщених осіб в Києві та Дніпрі до 31.01.2023.



У Creative States виділяють по 10 місць на локаціях Creative State of Gulliver, Creative State of Dnipro та Creative State of Arsenal 2.

Щоб отримати своє місце — достатньо зарєєструватись за посиланням на спеціальну форму, після чого представники Creative States зв'яжуться для подальших інструкцій.

Форма для реєстрації:
https://forms.gle/tSDo6Jg1Ktn63BjB7

Creative States — сервісна компанія офісних рішень для команд будь-якого масштабу. Основне ядро резидентів – міжнародні та українські ІТ-корпорації, стартапи, венчурні фонди, інноваційні компанії, а також реальний сектор економіки; окрім зрілого бізнесу, простори мережі популярні серед фрілансерів. 

Крім розвиненої офісної інфраструктури та сервісів, Creative States пропонує резидентам доступ до професійного ком’юніті для нетворкінгу, партнерств та кооперації. Окрему увагу компанія приділяє  безпеці.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: