Освітні можливості для талановитих школярів – КМDШ оголосив 5 стипендіальних програм / Все новости / Главная

Мережа приватних шкіл КМDШ оголошує про відкриття конкурсу одразу на 5 стипендіальних програм. Участь у відборі можуть взяти учні мережі та школярі з інших навчальних закладів.

Стипендіальні програми КМDШ будуть двох типів. Перший тип – це обдаровані діти, які мріють навчатися в приватній школі, користуватися усіма перевагами, які може надати КМDШ: інноваційні підходи в навчанні, сучасні лабораторії, персональний супровід академічних едвайзерів. Ці діти мають високу внутрішню мотивацію до навчання, прагнуть академічних досягнень, ставлять перед собою дослідницькі цілі, беруть участь та займають призові місця в олімпіадах та освітніх змаганнях. Для них КМDШ стане надійною підтримкою, базою, яка допоможе максимально розкрити потенціал, комплексно розвиватися.

Другий тип – це школярі, які вже є учнями шкіл КМDШ. Але завдяки своїм високим академічним досягненням, а, головне, ще більшим прагненням розвитку, амбітним цілям та проєктам, отримають визнання та підтримку у вигляді стипендій, які передбачають знижки на навчання на наступний рік.

“Стипендіальні програми КМDШ дуже багатогранна річ. Для когось зі стипендіатів вона стане визнанням досягнень, для когось – зменшить фінансове навантаження, а комусь взагалі дасть шанс на підвищення рівня навчання, крок до майбутніх досягнень” – зазначила СЕО КМDШ пані Ліна Жигінас.

Дедлайн заповнення реєстраційної анкети учасника – 31.03. Подати заяву на стипендіальну програму можна за посиланням

Загалом будуть відкриті наступні стипендії:

  • «Випускник». Для учнів, які у поточному навчальному році навчаються в 9 класі. Це дворічна стипендіальна програма для навчання в 10-11 класах КМDШ.

  • «Самореалізація». Програма для учнів, які у поточному навчальному році навчаються в 7 класі. Також дворічна стипендіальна програма для навчання у 8-9 класах КМDШ.

  • «Перші кроки». Для учнів, які у поточному навчальному році навчаються у 8 класі. Однорічна стипендіальна програма для навчання в 9 класі.

  • «Перші кроки Online». Це однорічна стипендіальна програма для навчання у 8, 9, 10, 11 класах в онлайн-школі КМDШ

  • «Зірка КМDШ» – однорічна стипендіальна програма для учнів КМDШ 5-8 класів, які продемонстрували особливу мотивацію до навчання та високі академічні результати, для навчання в наступному навчальному році в 6-9 класах КМDШ.

За рішенням конкурсної комісії будуть призначені 4 стипендії зі 100% покриттям вартості навчання від КМDШ, 8 стипендій з 50% покриттям вартості навчання від КМDШ та надані знижки розміром від 5% до 25% від вартості навчання.

Більш детально з положенням стипендіальних програм КМДШ та процедурою конкурсного відбору можна ознайомитися на офіційному сайті мережі та за телефонами: 0800 332 407 або 044 334 39 78.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: