Український бренд одягу для домашніх улюбленців випустив колекцію з етновишивкою / Все новости / Главная

Відомий український бренд одягу для домашніх улюбленців Pet Fashion створив літню колекцію для чотирилапих друзів Ukrainian Charm з етновишивкою. Придбати зручну футболку з патріотичним принтом, або стильну вишиванку для свого песика можна в інтернет-магазині бренду, або в мережі зоомаркетів MasterZoo.

Підтримавши тренд, напередодні Всесвітнього дня вишиванки, який святкують 18 травня, дизайнери українського бренду Pet Fashion створили етноколекцію зручних футболок з термоаплікацією-вишиванкою та вишитих сорочок з лляної тканини для домашніх улюбленців. Так кожен власник мопсів, біглів, спанієлей та інших маленьких порід песиків можуть створити патріотичний образ і для свого чотирилапого друга в трендових кольорах цього року: блакитного, жовтого та зеленого.

«Сьогодні українська вишиванка є у багатьох світових лідерів та голлівудських зірок, видатних спортсменів та музикантів, які підтримують Україну. Вишита сорочка — це символ єдності української нації та зв’язок поколінь, символ родинної любові та вірності. Тож ми створили етноколекцію в патріотичному стилі й для наших хвостиків, адже вони є невід’ємною частиною наших родин», — ділиться Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради сімейної компанії Suziria Group, до складу якої входить бренд Pet Fashion.

У бренду є власне виробництво, на якому відшивають нову колекцію не лише для України, а й під запит для закордонних ринків. Зокрема, колекція буде представлена на одній з найбільших міжнародних конференцій зооринку ZOOMARK International, яка пройде 15-17 травня в Болонії, Італія.

Також бренд вже працює над майбутньою етноколекцією одягу в партнерстві з відомим українським брендом вишитих сорочок, щоб створити парний образ для хвостиків та їхніх власників. Реліз розширеної колекції планується на літо 2023 року.  

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: