Logitech розробила кабіну Project Ghost для ділових відеоконференцій / Все новости / Главная

Відеодзвінки використовуються не тільки для підтримки особистого спілкування між близькими, але і в бізнесі. Правда, користуватися для цього смартфоном або ноутбуком не дуже зручно. Тож компанія Logitech запропонувала рішення, здатне дати відеоконференціям приголомшливу реалістичність без використання голограм.

Бренд продемонстрував роботу стенду Project Ghost, що виглядає як затишна кабінка для переговорів: на одній зі стін змонтований дисплей, а перед екраном розташоване крісло в світло-рожевих тонах. Поруч столик з сенсорною панеллю управління. Кілька зелених рослин роблять ситуацію більш природною. Зовні кабінка виглядає привабливо, але при цьому орієнтована на представників бізнесу.

На екран виводиться зображення співрозмовника в натуральну величину. При цьому за рахунок камери, розташованої за самим екраном, створюється відчуття зорового контакту. Якість зображення порівняно висока, хоча представники компанії заявляють, що з ряду причин воно не може бути вище 1080p.

У Logitech заявляють, що готові почати продажі Project Ghost вже цієї осені. Купити кабіну для переговорів зможуть не тільки компанії, а й приватні користувачі. Залежно від моделі і варіанту оформлення вартість пристрою складе від $15 до $20 тис.

Тэги:   Logitech

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: