Lenovo представила нові моделі планшетів на базі Android - Lenovo Tab P12 і Lenovo Tab M10 5G / Все новости / Главная

Lenovo представляє дві новинки до своєї лінійки користувацьких планшетів на базі Android — Lenovo Tab P12 і Lenovo Tab M10 5G. 

Lenovo Tab P12 — це пристрій для учнів старших класів і студентів, що поєднує в собі можливості для навчання та ігор. Він має великий 12,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3K (2944x1840 пікселів) для перегляду відео й роботи з презентаціями, акустичну систему JBL і технологію Dolby Atmos для насиченого багатовимірного звучання, що надає розвагам глибини, чіткості та деталізації. Час автономної роботи дозволяє довше використовувати пристрій як для навчання, так і веселощів. Lenovo Tab P12 сумісний з новим стилусом Lenovo Tab Pen Plus і клавіатурою в стилі ThinkPad. Великий дисплей можна розділити, коли необхідно виконувати завдання в режимі багатозадачності — робити нотатки на онлайн-уроці або переглядати документи. Робити це ще простіше зі спеціалізованим режимом читання та функцією догляду за очима для повного занурення під час тривалих навчальних сесій.

Планшет Lenovo Tab M10 5G розроблений для високомобільних користувачів, які не бажають турбуватись про необхідність підключення до мережі. Планшет забезпечує швидке 5G-підключення та довгий час роботи від акумулятора на екрані діагоналлю 10,61 дюйма з роздільною здатністю 2K (1200x2000 пікселів).

Потреби користувачів планшетів відрізняються й постійно змінюються, про що свідчать нещодавні дослідження компанії Lenovo. Більшість використовує свої планшети, поєднуючи перегляд вебсторінок, розваги та навчання, що свідчить про важливість моментів дозвілля на рівні з періодами продуктивної роботи. Щонайважливіше, люди надають першочергового значення часу автономної роботи. Оскільки гібридний спосіб життя в постпандемічну епоху продовжує набирати обертів, споживачі все частіше поєднують роботу, навчання, розваги та дозвілля. Для задоволення мінливих потреб та бажань користувачів компанія Lenovo розробила нові планшети Lenovo Tab P12 та Lenovo Tab M10 5G класу преміум (P) і мейнстрім (M). 

Lenovo Tab P12 

Новинка Lenovo Tab P12 — провідний планшет Lenovo для школярів — дозволяє максимально ефективно використовувати час для навчання та розваг. Цей універсальний пристрій розрахований на кількох користувачів і цілком задовольняє потреби учнів. 

Великий 12,7-дюймовий LCD-дисплей Lenovo Tab P12 з роздільною здатністю 3K (2944 x1840 пікселів) чудово підходить для трансляцій, дизайнерської роботи та легких ігор. Його розширений дисплей забезпечує не лише ширші можливості перегляду, але й високоякісне зображення — щільність пікселів на 50% вища, ніж у Full HD-дисплеїв такого ж розміру. Завдяки їй екран відтворює насиченіше зображення в межах того ж розміру, що призводить до більшої деталізації, а також порівняно високого коефіцієнта контрастності для привабливіших кольорів. Lenovo Tab P12 оснащений чотирма динаміками JBL і підтримкою Dolby Atmos для захоплюючого багатовимірного звучання.

Завдяки оперативній пам'яті до 8 ГБ і восьмиядерному процесору цей планшет створений для швидкої та безперебійної роботи. Оскільки час автономної роботи є ключовим фактором для більшості користувачів, Lenovo Tab P12 оснащений акумулятором ємністю 10200 мАг, що забезпечує до 10 годин відтворення відео —  ідеально для тривалих перерв.

Lenovo Tab P12 постачається зі зручним стилусом Lenovo Tab Pen Plus, який працює у взаємодії з безкоштовними додатками Nebo та MyScript Calculator 2.5 для чіткого конспектування, малювання схем або анотацій у форматі PDF. Для підвищення ефективності Lenovo Tab P12 може функціонувати як бездротовий планшет для малювання на Windows ПК за допомогою платформи Lenovo Freestyle, яка допомагає інтегрувати можливості планшета та ПК. Також користувачі Lenovo Tab P12 можуть швидко переключитися з розваг на продуктивну роботу, приєднавши для друкування тексту клавіатуру, натхнену ThinkPad. Клавіатура оснащена клавішами з ходом 1,5 мм, м'якою увігнутістю 0,2 мм і кроком клавіш 19 мм для комфортного введення даних. Вбудований трекпад і 16 функціональних клавіш швидкого доступу спрощують навігацію в робочому просторі, а для багатозадачності нового рівня користувачі тепер мають доступ до чотирьох додатків на розділеному екрані та до 5 спливаючих вікон. Крім того, студенти, які багато читають, можуть випробувати режим з фоновою музикою та функціями догляду за очима, які забезпечують комфортний імерсивний досвід. Ультраширока 13-мегапіксельна фронтальна камера чудово підходить для онлайн-відеодзвінків і занять, а тонкий і легкий корпус робить щоденне транспортування простішим.

Lenovo Tab M10 5G 

Lenovo Tab M10 5G добре підходить користувачам, які цінують безперебійний мобільний зв'язок без необхідності думати про стабільність Wi-Fi. Пристрій пропонує зручність постійного підключення на швидкості 5G незалежно від місця перебування — вдома, в поході, готелі чи деінде. Оснащений мобільною платформою Snapdragon 695 5G, цей планшет створений для тих, хто постійно в русі, та любителів природи, які ведуть гібридний спосіб життя. Користувачі Lenovo Tab M10 5G отримують безперебійний доступ до потокового відео, відеодзвінків з друзями, швидкого завантаження та навіть хмарних ігор чи то на природі, чи в дорозі. Під'єднатися до високошвидкісного зв'язку можна скрізь завдяки вбудованим діапазонам 5G Sub6 з налаштуванням пріоритету мобільних даних.

Відеодзвінки без затримок і потокова передача даних на ходу можливі завдяки 10,61-дюймовому дисплею з роздільною здатністю 2K (1200x2000 пікселів) і частотою оновлення 90 Гц. Під час розваг вражаючі візуальні ефекти планшета доповнюються якісним звучанням завдяки технології з ефектом присутності Dolby Atmos. Пристрій має двоколірний дизайн з матовим покриттям і вагу близько 490 г, отже чудово підходить для використання на відкритому повітрі. Окрім того, Lenovo Tab M10 5G має клас захисту від пилу та води IP52, а також захист від подряпин для довговічності.

Lenovo Tab M10 5G оснащений акумулятором ємністю 7700 мАг, який пропонує до 12 годин2 відтворення відео з можливістю швидкої зарядки до 20 Вт. За захист зору користувача дбає  сертифікований TÜV дисплей, що забезпечує комфортніше читання й мінімізує синє світло та мерехтіння. Режим "занурення в читання" дозволяє легко перемикатися між кольоровим і монохромним режимами під час читання з цифрової бібліотеки. Натомість додатковий стилус Lenovo Tab Pen Plus покращує досвід дослідження нових тем та натхненної творчості.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: