Creative States готує спеціальну зону для нетворкінгу на iForum-2023 / Все новости / Главная

Компанія Creative States, український бренд, що створює цілісну екосистему продуктів для повноцінного лайфстайлу - від офісних рішень для роботи до підтримки відпочинку та освіти мережі та їхніх близьких, спільно з організаторами iForum готує зручну та повністю обладнану зону для персональних зустрічей на конференції. Таким чином, учасники заходу матимуть можливість планувати свої зустрічі з потенційними партнерами, інвесторами та іншими учасниками прямо на території заходу.

iForum є одним із провідних заходів в сферах технологій та бізнесу, який вже протягом 13 років збирає спільноту для отримання якісного контенту та нав'язування нових знайомств. Раз на рік він об'єднує інвесторів, керівників компаній, розробників, маркетологів, економістів, ІТ-експертів та креативних особистостей з метою пошуку шляхів розвитку бізнесу та здобуття нових ідей. Організатори очікують цього року до 5000 учасників та відвідувачів на цьому заході.

Creative States & iForum networking zone буде облаштована біля зон Military Tech та “Україна майбутнього”. 

Захід відбудеться 10 серпня в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15). Конференція проводитиметься з дотриманням всіх необхідних заходів безпеки, та, у разі оголошення повітряної тривоги, учасникам буде доступне укриття під 1 павільйоном МВЦ.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: