SoftServe шукає фахівців для нової лабораторії генеративного ШІ / Все новости / Главная

SoftServe запускає лабораторію генеративного штучного інтелекту (GenAI Lab) - новий дослідницький підрозділ, де команда висококваліфікованих фахівців буде проводити експерименти з новими технологічними рішеннями на основі GenAI. 

Мета лабораторії - сприяти швидкому впровадженню передових технологій штучного інтелекту, використовуючи GenAI в різних галузях та індустріях, допомагаючи компаніям вирішувати конкретні бізнес-проблеми та впроваджувати інновації в реальному світі. Крім цього, лабораторія розширює експертизу компанії в області машинного навчання, мультимодального штучного інтелекту і багато іншого.

Генеративний штучний інтелект - це передова технологія, що надає комп'ютерам здатність створювати новий контент, такий як тексти, зображення, музика чи відео, без втручання людини. З використанням обсягів великих даних для навчання, штучний інтелект може імітувати творчі процеси людини, відкриваючи нові можливості для інновацій у різних галузях, від мистецтва до промисловості, і стає ключовим компонентом сучасних рішень у сфері обробки інформації. За даними на 2023 рік, глобальний ринок генеративного штучного інтелекту оцінюється в 43 мільярди доларів, і аналітики прогнозують, що до 2030 року він зросте до 667 мільярдів.

"На відміну від інших сфер, генеративний Штучний Інтелект вирізняється своєю новизною, новими властивостями. Він відкриває не лише нові можливості для технологічних інновацій, але й революційні сценарії застосування, які можуть переосмислити бізнес-стратегії, - коментує Алекс Чубай, СТО SoftServe. "Наша лабораторія буде не просто центром для швидких експериментів та розробки рішень за допомогою новітніх методів і технологій. Вона буде також каналом для передачі цих проривних інновацій безпосередньо нашим клієнтам".

Лабораторія GenAI Lab буде активно працювати у таких ключових напрямках, як дослідження та валідація можливостей застосування генеративного інтелекту (AI Discovery), експерименти та тестування штучного інтелекту на конкретних бізнес-кейсах (AI Launchpad), а також швидке масштабування та впровадження штучного інтелекту в реальному бізнесі (AI Adoption).

Для реалізації цього проекту, компанія SoftServe відкрито шукає фахівців у галузі Data Science в Україні, Румунії, Польщі, Колумбії, Іспанії та Чилі. Більшість вакансій планується закрити в вересні та жовтні цього року.

“SoftServe завжди на передовій технологічного прогресу. На сьогодні, GenAI є насправді проривною технологією, яка має потенціал радикально трансформувати як технологічну сферу, так і відкрити нові горизонти в багатьох галузях промисловості. В нашій лабораторії ми поглиблено аналізуємо та адаптуємо цю технологію, вивчаючи її можливості у сфері програмного забезпечення та обробки великих даних для специфічних бізнес-напрямів та галузей. Саме тому ми запрошуємо спеціалістів, які прагнуть працювати над новітніми технологіями від ідеї до реального впровадження інновацій, відкриваючи нові можливості для наших клієнтів та партнерів,” - коментує Юрій Мілованов, AVP AI & Data Science, SoftServe.

В межах лабораторії фахівці SoftServe використовуватимуть інструменти та технологічні платформи у партнерстві з AWS, Google Cloud, Microsoft Azure та NVIDIA. Більше про GenAI та Data Science в SoftServe — за цим посиланням.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: