Розпочато збір «Бонусна броня» Фонду Притули на бронетранстпорт / Все новости / Главная

Сьогодні Благодійний Фонд Сергія Притули разом з українськими компаніями ритейлу запускає спільний збір на броньований транспорт для Сил Оборони. Клієнти АЛЛО та інших компаній-партнерів можуть зробити  внесок, перерахувавши свої бонуси на закупівлю 6 гусеничних бронетранспортерів та 16 броньованих позашляховиків.

Українські бізнеси та їх клієнти обʼєднуються, щоб підтримати Сили Оборони – шляхом перетворення бонусів у донати на збір «Бонусна броня». Так, клієнти восьми компаній зможуть перерахувати бонуси, накопичені за користування послугами, на придбання шести гусеничних бронетранспортерів типу FV-432  та 16 броньованих позашляховиків Snatch Land Rover, які будуть передані підрозділам Сил Оборони як медико-евакуаційний транспорт. Зокрема клієнти АЛЛО можуть переказати свої АЛЛО Гроші.

Дати збору: 02.10–31.10.2023.

Ключовою ідеєю збору є те, що протягом жовтня донатери перераховуватимуть не кошти, а бонусні бали, накопичені в системах наших партнерів. Будь-хто, у кого є бонуси за програмами лояльності, зможуть перетворити їх  на надійну броню для наших військових.

Як клієнту АЛЛО перерахувати свої АЛЛО Гроші на збір?

  1. Зареєструйтеся або увійдіть в особистий кабінет на сайті allo.ua чи в мобільному застосунку АЛЛО.
  2. Перейдіть у розділ «Мої АЛЛО Гроші». Ви можете переказати тільки стандартні АЛЛО Гроші.
  3. В блоці «Благодійний Фонд Сергія Притули» натисніть кнопку «Відправити бонуси». Висвітиться доступна для списання сума (за бажанням її можна зменшити).
  4. Натисніть «Відправити бонуси».
  5. Отримайте код підтвердження (Viber/смс), введіть його у відповідне вікно та натисніть «Підтвердити».
  6. Це все, система повідомить про успішний переказ АЛЛО Грошей на благодійність.

АЛЛО Гроші клієнтів компанія АЛЛО перетворить на реальні гроші для закупівлі бронетехніки.

Бойові медики наголошують на своєчасності надання пораненому домедичної допомоги, його стабілізації. Якщо людину евакуювати вчасно, є шанси врятувати життя навіть важкопораненому. І броня дає таку можливість.

Для чого потрібні броньовані медеваки?

  • Швидка медична допомога. Цей транспорт оснащений медичним обладнанням для надання допомоги під час тактичної евакуації.
  • Евакуація поранених. Швидка евакуація поранених з лінії фронту до стабілізаційних пунктів/медичних закладів критично важлива для збереження життя.
  • Захист медичного персоналу і поранених. Броньована конструкція забезпечує захист від куль та снарядів, які загрожують життю поранених і медиків.
  • Мобільність у наданні допомоги. Захищеність броньовиків дозволяє надавати допомогу пораненому безпосередньо під час руху.

Компанії-учасники проєкту:

  • АЛЛО
  • WOG
  • ARGO
  • ФОРА
  • Сільпо
  • Антошка
  • Аптека Подорожник
  • EVA

«На відміну від ворога, ми дбаємо про збереження життів наших людей. І там, де можна їх убезпечити, – ми це робимо. Задонатити для допомоги війську дуже просто. Ви заправляєте машину, купуєте продукти, засоби гігієни, техніку, ліки, одяг, або іграшку дитині - і паралельно ви купуєте броню для Сил Оборони. Відправте свій бонус на порятунок наших!», — закликає засновник фонду, волонтер Сергій Притула.

Фонд Притули закупить та організує логістику транспорту, здійснить технічну підготовку та комплектування.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: