Українські розробники взяли участь в одній із найбільших міжнародних конференцій ігрової індустрії - DevGAMM / Все новости / Главная

DevGAMM є однією з найбільших подій в індустрії відеоігор, що зібрала понад тисячу фахівців, включаючи розробників, паблішерів, інвесторів та медіа, цього листопаду в Лісабоні, Португалія.

На DevGAMM Шоукейсі було розгорнуто понад 60 стендів інді-розробників з різних країн світу, яких попередньо ретельно відбирали журі. Серед них, на індивідуальному стенді, українська студія "Vireye" представила свою roguelike RPG мобільну гру «OuMua».

Також "Вірай" стала однією з пʼяти номінованих учасників, які виступали на Public Pitch. Продюсер студії, Віталій Коршунов, представив гру перед аудиторією паблішерів, розробників та гостей івенту.

Це дозволило зібрати позитивні відгуки від ігрового комьюніті та галузевих експертів, встановити зв'язки з паблішерами та отримати можливість виступити на одній сцені зі гравцями світового рівня в індустрії, такими як Ubisoft, Google, Meta, Adjust, XBox, Vizor та багатьма іншими.

Це круто та цінно, що ми змогли представити перспективний український ігровий проект на DevGAMM. Ми були одні з небагатьох розробників мобільних ігор і нам дійсно було чим поділитися. Наша гра несе послання, що навіть в темні часи є надія та світло. Створюючи свій продукт в Україні, ми всіляко підтримуємо нашу державу та закликаємо це робити інших” - говорить продюсер "Vireye" Віталій Коршунов.

Участь у таких подіях, як DevGAMM, допомагає навіть невеликим українським гейм-студіям представити свої проекти широкій аудиторії. Це не просто можливість отримати поради та поліпшити технічні аспекти своєї роботи, але й відмінний шанс знайти нові можливості розвитку - чи то через інвестиції, чи то через співпрацю з досвідченими фахівцями з усього світу.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: