Штучний інтелект Google Bard отримав велике оновлення / Все новости / Главная

Сьогодні Google оголосив про запуск Gemini – найбільш потужної моделі від Google з високорозвиненими можливостями мультимодального мислення. Створена для забезпечення гнучкості, Gemini оптимізована для трьох різних варіантів – Ultra, Pro та Nano – тому вона може працювати будь-де — від центрів обробки даних до мобільних пристроїв.

 

Відтепер Gemini надходить до Bard у його найбільшому на сьогодні оновленні. Gemini запускається на Bard у два етапи: починаючи з сьогоднішнього дня, Bard буде використовувати спеціально налаштовану версію Gemini Pro англійською мовою для більш просунутого міркування, планування, розуміння тощо. А на початку наступного року буде представлено Bard Advanced, який надасть користувачам перший доступ до наших найбільш досконалих моделей та можливостей, починаючи з Gemini Ultra.

Спробуйте Gemini Pro в Bard

Gemini Pro був перевірений через низку галузевих стандартних тестів. У шести із восьми тестів Gemini Pro перевершив GPT-3.5, зокрема він продемонстрував кращу продуктивність у MMLU (Massive Multitask Language Understanding), одному з ключових провідних стандартів для вимірювання великих моделей штучного інтелекту, і у GSM8K, який вимірює математичне мислення учнів початкової школи.

Крім того, Gemini Pro був інтегрований у Bard, щоб ця модель була набагато здатнішою в таких речах, як розуміння, узагальнення, міркування, кодування та планування. І вже зараз можна побачити чудові результати: у сліпих оцінках нашими сторонніми оцінювачами Bard тепер є найпопулярнішим безкоштовним чат-ботом порівняно з провідними альтернативами.

 

Ви можете спробувати Bard із Gemini Pro вже сьогодні для отримання текстових підказок, а незабаром з’явиться підтримка інших модальностей. Спочатку він буде доступний англійською мовою в більш ніж 170 країнах і територіях, а найближчим часом з’явиться іншими мовами в різних країнах, зокрема в Європі.

Чекайте на Gemini Ultra в розширеній версії Bard на початку наступного року

Gemini Ultra — це наша найбільша та найпотужніша модель, розроблена для виконання надскладних завдань і створена для швидкого розуміння та реагування на різні типи інформації — зокрема текст, зображення, аудіо, відео та код.

Одним із перших способів випробувати Gemini Ultra є Bard Advanced – новий передовий досвід штучного інтелекту в Bard, який дає користувачу доступ до найкращих моделей і можливостей Google. Наразі компаній завершує ретельні перевірки безпеки та незабаром запустить програму довірених тестерів, перш ніж відкрити Bard Advanced для більшої кількості користувачів на початку наступного року.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: