Samsung Electronics Україна оголошує старт нового курсу Академії Galaxy / Все новости / Главная

З 13 грудня стартує новий курс Академії Galaxy, ініційованої Samsung Electronics Україна. Це проєкт для тих, хто хоче вправно користуватися пристроями Galaxy та розкрити їхню потужність на максимум.

Учасники нового сезону дізнаються, як влаштована екосистема Galaxy, а також, як облаштувати оселю розумними пристроями та керувати ними за допомогою застосунку SmartThings.

Експерти Samsung розкажуть, як об’єднати пристрої в одну екосистему та почати роботу над проєктом на смартфоні, а потім легко перемикнутися на планшет чи навіть телевізор, не втрачаючи продуктивність, а зовсім навпаки – тільки підвищуючи її.  

Окрім того, зареєстровані учасники мають нагоду виграти головний приз ­- Сертифікат на 50 000 грн на придбання товарів у брендових магазинах Samsung Experience Store!

Для цього знімайте та публікуйте фото/відео на тему «Як ти уявляєш екосистему?» з хештегами #GalaxyAcademy та #GalaxyEcosystem і отримайте шанс стати переможцем Академії Galaxy!

Тож, не втрачайте нагоди отримати нові знання та долучитися до спільноти однодумців.

Більше інформації про новий курс Академії Galaxy та умови й правила реєстрації – за посиланням.

Що таке SmartThings

Платформа SmartThings від Samsung Electronics використовує концепцію IoT (Internet of Things, інтернет речей), об’єднуючи всю мобільну і побутову техніку в одну екосистему, якою зручно керувати через застосунок на смартфоні або телевізорі. Зі SmartThings ви зможете перетворити свій дім на пов’язаний простір, в якому легко відстежувати статус пристроїв та автоматизувати їхню роботу.

Це рішення робить побут простішим, зручнішим та розумнішим. Завдяки SmartThings можна налаштовувати власні персоналізовані сценарії використання пристроїв, щоб  виконувати задачі, які відповідають саме вашим потребам.

 

Тэги:   Samsung, Samsung Galaxy

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: