ROG Ally Extreme – чудовий подарунок на різдвяні свята! / Все новости / Главная

Компанія ASUS і бренд Republic of Gamers (ROG) підготували для своїх шанувальників в Україні подарунок «під ялинку»: з 15 грудня популярна ігрова консоль ROG Ally у найпотужнішій версії Extreme доступна за ціною лише 29 999 грн.

ROG Ally – надзвичайно портативна 7-дюймова консоль нового покоління, яка пропонує пограти «на ходу» в ігри у форматі Full HD. Вона здатна запускати сучасні ігри AAA швидше й плавніше, ніж будь-який інший пристрій у цьому класі, представлений на ринку. Оскільки ROG Ally працює під керуванням Windows 11, ви можете грати в будь-яку гру для Windows, завантаживши її з відповідної ігрової платформи.

ROG Ally працює на абсолютно новому процесорі серії Ryzen Z1 від AMD. Створений на основі мікроархітектури Zen 4, процесор Ryzen Z1 Extreme має графічне ядро AMD RDNA 3. Він конкурує за потужністю з процесорами сучасних ігрових консолей завдяки 8 ядрам із підтримкою 16 потоків і графічній продуктивності до 8,6 терафлопс.

Флагманська ігрова продуктивність вимагає відповідного дисплея, і ROG Ally не розчаровує. Він оснащений дисплеєм роздільною здатністю Full HD (1080p) з частотою оновлення 120 Гц і підтримкою технології AMD FreeSync Premium, на якому геймери зможуть насолоджуватися надзвичайною чіткістю руху в динамічних іграх без розривів кадрів.

ROG Ally також оснащено 16 ГБ високошвидкісної пам’яті LPDDR5 з частотою 6400 МГц, твердотільним накопичувачем обсягом 512 ГБ з інтерфейсом PCIe Gen 4 і слотом для карт пам’яті microSD UHS-II. Модуль Wi-Fi 6E гарантує надійне з’єднання навіть у перевантажених мережах, незалежно від того, граєте ви в багатокористувацькі ігри чи транслюєте свою гру через Xbox Cloud Gaming або AMD Link.

Грайте наодинці, підключіть пристрій до телевізора, щоб пограти з друзями, чи ввімкніть максимальну передачу – під’єднавши до пристрою зовнішню відеокарту ROG XG Mobile, для неймовірних ігрових вражень!

Докладніше про ROG Ally (2023):  https://rog.asus.com/ua-ua/gaming-handhelds/rog-ally/rog-ally-2023/.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: