У 2023 році продажі товарів для дітей в АЛЛО зросли вдвічі, а конструкторів – у 4 рази / Все новости / Главная

Попри війну та еміграцію, 2023 рік став в Україні роком зростання попиту на товари для дітей. Національний маркетплейс АЛЛО проаналізував динаміку категорії «Товари для дітей» та з'ясував, які саме подарунки купують українці для малечі та яким брендам віддають перевагу.

Продажі товарів для дітей за одинадцять місяців 2023 року зросли вдвічі порівняно з аналогічним періодом 2022 року. Впродовж 2023 року найбільше на allo.ua та у мобільному застосунку купували конструктори LEGO. З-поміж інших товарів для дітей саме ця категорія продемонструвала найбільше зростання за рік – у 4 рази у порівнянні з 2022 роком.

Просто зараз, напередодні Різдва та Нового року, українці купують для своїх дітей багато іграшок. Попитом користуються сюжетно-рольові набори, товари для хобі та творчості, конструктори, настільні ігри, ляльки та іграшковий транспорт. У порівнянні продажів листопада до жовтня 2023 року зросли:

«Через зміну дат святкування деяких важливих дитячих свят, зокрема Дня Святого Миколая, батьки почали купувати подарунки раніше, ніж торік. Цього року ми спостерігаємо зростання покупок товарів для дітей вже з середини листопада. Причому подарунки почали купувати ще під час Чорної П'ятниці. Також ми очікуємо зростання продажів в середині та наприкінці грудня, коли для дітей вибиратимуть подарунки на Різдво та Новий рік», – коментує Катерина Рижкова, категорійна менеджерка відділу «Товари для дітей» маркетплейсу АЛЛО.

Найпопулярніші бренди іграшок, які вибирають клієнти АЛЛО:

  • конструктори LEGO;
  • ляльки L.O.L. Surprise!;
  • ляльки Barbie;
  • іграшковий транспорт Hot Wheels;
  • настільні ігри Strateg.

До 15 січня в межах благодійного проєкту АЛЛО «Дотик до дитячих Мрій» 10% з продажу кожного товару для дітей продавця АЛЛО у мобільному застосунку АЛЛО спрямує на новорічні подарунки для дітей, які є підопічними благодійного фонду «Голоси дітей». Це діти з сімей внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців, з деокупованих територій, діти з інвалідністю та ті, хто має досвід війни через бойові дії. На початку 2024 року вони отримають у подарунок сучасні планшети для навчання, спілкування та розваг.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: