Знижки до Дня народження «Укрпошта»: спеціальний бонус на доставку замовлень / Все новости / Главная

У період з 1 по 3 лютого 2024, зробивши замовлення на онлайн платформі оголошень OLX через сервіс OLX-Доставка та обравши «Укрпошта» як логістичного оператора, покупці отримають знижку на послуги з доставки у розмірі 30%.

“Вітаємо з Днем народження нашого партнера – компанію “Укрпошта”.  Ми вдячні за надійну роботу та цінуємо нашу співпрацю. Тож, від сьогодні і до 3 лютого включно, скористайтеся можливістю замовити свої улюблені товари через OLX зі знижкою на доставку Укрпоштою. Зі свого боку ми в UAPAY гарантуємо безпеку фінансів під час оплати замовлень”, – коментують в UAPAY, національному платіжному сервісі.

Нагадаємо, що при використанні послуги «OLX Доставка» вартість товару, сума витрат на доставку до відділення «Укрпошта» та комісія за переказ коштів списуються з карти покупця і резервуються на спеціальному Escrow-рахунку. Продавець отримує гроші тільки в тому випадку, якщо покупець оглянув товар у відділенні «Укрпошта» та підтвердив угоду. У випадку відмови від товару його вартість і комісія повернуться на карту. UAPAY виступає фінансовим партнером послуги «OLX Доставка».

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: