lifecell запускає нові корпоративні тарифи і надає знижку для перенесених номерів / Все новости / Главная

Мобільний оператор lifecell запустив низку нових тарифних планів для корпоративних клієнтів. Основною перевагою нової лінійки є вдосконалене наповненнязокрема використання мобільного інтернету за кордоном й пільгові умови для перенесених (MNP) номерів.

У кінці січня для корпоративних абонентів lifecell стала доступна нова лінійка тарифів: «Бізнес Стартап», «Бізнес Команда», «Бізнес Імпульс», «Бізнес Актив», «Бізнес Прогрес», «Бізнес Стартап» післяоплата, «Бізнес Команда» післяоплата, «Бізнес Імпульс» післяоплата, «Бізнес Актив» післяоплата, «Бізнес Прогрес» післяоплата.

Особливістю даних тарифів є те, що в більшості з них діє безлімітний інтернет,  безлімітні дзвінки на lifecell, велика кількість хвилин для дзвінків на інші номери по Україні. Відсьогодні в цих тарифах є можливість використовувати ГБ Інтернету в роумінгу в межах послуги «Гігабайти без кордонів».

Ще однією перевагою нових бізнес-тарифів в тому, що після використання основного пакету послуг можна замовити додатково «лайфселл Плюс» на вибір: інтернет в Україні та в роумінгу, або хвилини на інші мережі по Україні та інших. На вибір буде доступно дві опції з усього переліку, які  будуть діяти кожного місяця. За бажанням їх можна змінити 1 раз на місяць на інші. Замовити додаткові послуги можна в особистому кабінеті клієнта «лайфселл Плюс» або за номером*141*31# та натиснути виклик.

«Нові бізнес-тарифи були спеціально розроблені с урахуванням потреб наших бізнес-абонентів в сучасних реаліях. Ми переконані, що з першого дня їх використання, клієнти відчують всі переваги, які вони пропонують. Крім того, завдяки акційним пропозиціям для нових корпоративних абонентів, більше нових клієнтів скористатися послугами нашої компанії», – коментує Оксана Деркач, начальник відділу рішень для корпоративного бізнесу lifecell.

«Бізнес Стартап», «Бізнес Стартап» післяоплата

«Бізнес Команда», «Бізнес Команда» післяоплата

«Бізнес Імпульс», «Бізнес Імпульс» післяоплата

«Бізнес Актив», «Бізнес Актив» післяоплата

«Бізнес Прогрес», «Бізнес Прогрес» післяоплата

Щомісячна абонента плата за пакет послуг, з ПДВ та ПФ, грн.

180(90*)

280(140*)

350(175*)

550(275*)

900(450*)

 Дзвінки на lifecell

Необмежено

Необмежено

Необмежено

Необмежено

Необмежено

Дзвінки на інші номери по Україні, хв.

300

400

600

2000

5000

Інтернет, ГБ

30

Безліміт**

Безліміт**

Безліміт**

Безліміт**

SMS по Україні, шт.

100

200

300

400

500

Роумінг без кордонів

10 ГБ інтернету

20 ГБ інтернету та

30 ГБ інтернету

30 ГБ інтернету

40 ГБ інтернету

лайфсел Плюс

10 ГБ інтернету

100 хв. на дзвінки на інші номери по Україні

100 SMS по Україні

MultiSIM Корпоративний

5 ГБ інтернету в роумінгу

50 хв на міжнародні дзвінки

50 ГБ інтернету

200 хв. на дзвінки на інші

номери по Україні

200 SMS по Україні

MultiSIM Корпоративний

10 ГБ інтернету в роумінгу

100 хв на міжнародні дзвінки

* Спеціальна ціна для нових клієнтів та абонентів, які перенесли свій номер до lifecell.

**Після використання певного обсягу інтернет-трафіку діють особливі умови.

Деталі про тарифи можна дізнатися на сайті в розділі для бізнес абонентів.

Починаючи з 1 лютого 2024 року стартувала акція для нових корпоративних абонентів. Підключившись на нову лінійку тарифів, клієнти отримають спеціальну вартість  на щомісячний пакет послуг терміном на 6 місяців. Для тих компаній, які перенесуть мобільні номери від іншого оператора з повним його збереженням, буде діяти спеціальна вартість  на постійній основі, поки абоненти користуватимуться тарифом Існуючи абоненти, які перешли від інших операторів до мережі lifecell, також можуть перейти на нові тарифи та скористатися всіма перевагами нових тарифів, зокрема спеціальною вартістю на щомісячний пакет послуг на постійній основі.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: