Майкрософт Азур: можливості, переваги, недоліки / Все новости / Главная

Хмарні сервіси – можливість користуватися всіма зручностями потужного обладнання без необхідності його купувати. Одним з варіантів є Майкрософт Азур, який забезпечує користування корисними інструментами та можливостями для керування бізнесом.

Сучасний набір можливостей Майкрософт Азур враховує понад 200 інструментів для керування різноманітними процесами. Крім того, з’явилися засоби для швидкого аналізу із застосуванням штучного інтелекту.

Переваги Microsoft Azure

На відміну від звичайного заліза, яке потребує постійного оновлення, модернізації, обслуговування, ремонту, хмарні сервіси Microsoft Azure всього цього не потребують. Клієнт платить тільки за засоби, якими користується. Відпадає необхідність і в утриманні спеціалістів для налаштування роботи систем.

Не менш важлива перевага – безпека зберігання даних. Ніхто, крім власника, не зможе отримати доступу до інформації. Яскравим підтвердженням безпеки є використання хмарних сервісів відомими компаніями та стартапами.

Ще одна з переваг – використання будь-яких платформ, інструментів, мов програмування. Клієнти можуть використовувати:

  • Node.js;
  • .NET;
  • Java та інші.

Не виникне проблем з Майкрософт Азур і при використанні сервісів Твіттер або Google.

Вкрай важлива для бізнесу – швидкість виконання операцій. Застосування штучного інтелекту допомагає налаштувати процеси, що постійно використовуються, так, щоб все відбувалося в автоматичному режимі.

Чи є недоліки в Microsoft Azure

Попри можливість суттєво зменшити кількість спеціалістів з обслуговування комп’ютерної техніки, допомога таких співробітників все ж знадобиться для налаштування чи виправлення певних функцій. Тобто в штаті мають бути один або кілька таких працівників.

Другий недолік – поки що не у всіх країнах є швидкий доступ до сервісів. Звісно, в Україні все працює швидко, але якщо необхідно отримати доступ з країн Латинської Америки чи Африки, можуть виникнути певні проблеми, що слід враховувати.

Всупереч невеликим недолікам, Microsoft Azure залишається необхідним інструментом для всіх, хто хоче отримати зручність керування бізнесом та захист даних.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: