Оновлення One UI 6.1: відтепер функції Galaxy AI доступні на більшій кількості пристроїв Samsung / Все новости / Главная

Нове оновлення One UI 6.1 від Samsung дозволить використовувати можливості технології Galaxy AI на більшій кількості пристроїв серії Galaxy.

З 28 березня власники Galaxy S23, S23 FE, Flip5, Fold5, Tab S9 (5G та Wi-Fi) отримають нові способи спілкування та творчості завдяки штучному інтелекту.

Технологія Galaxy AI створена для того, щоб покращити повсякденне життя користувачів.

Подорожуєте за кордоном і хочете розпитати місцевих мешканців про їхні улюблені локальні заклади? Подолайте мовні бар'єри за допомогою перекладача, який допоможе спілкуватися з іноземцями тут і зараз.

Вам порекомендували чудовий ресторан і ви хочете забронювати столик? Телефонуйте, увімкнувши функцію миттєвого перекладу Live Translate, та спілкуйтеся з персоналом без знання їхньої мови. Отже, ви успішно забронювали столик та поспішаєте до ресторану на смачну вечерю.

Дорогою до закладу ви помітили красиву пам'ятку архітектури. Ось тут вам стане у пригоді функція пошуку Circle to Search – наведіть камеру на пам'ятку та обведіть її пальцем. Лічені секунди й перед вами вся інформація про неї.

Зафіксуйте красу архітектури на камеру та скористайтеся функцією Згенерованого редагування, щоб покращити світлину. Сівши за столик у ресторані, відкрийте застосунок Notes та запишіть усе, що ви побачили протягом дня, а функція Note Assist упорядкує всі ваші записи й зробить мініщоденник вашої подорожі. Можливості мобільного АІ справді безмежні.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: