Автомат Crazy Time та його фішки / Все новости / Главная

Слот Crazy Time від компанії Evolution Gaming — ігровий автомат, що подарує вам неймовірні емоції та великі виграші. Спробуйте зіграти в нього, але спочатку дізнайтеся все про його параметри, символи та бонуси на сайті https://ggbet.ua/uk-ua/casino. Тут ви можете спробувати зробити виграшні ставки на спортивні змагання, слідкувати за улюбленими командами чи спортсменами, підтримувати їх та знайти однодумців. Також можливо укласти парі на кіберспорт!

Crazy Time: що важливо знати гемблерам?

Розробник Evolution Gaming випустив гральний автомат Crazy Time у 2020 році. Включаючи його, ви опиняєтесь у студії, де на гравців вже чекає дилер. Всі роблять ставки, потім завдяки барабану запускається і починає обертатися колесо. Воно поділене на 8 секторів, де розташовано 54 осередки. Також ці вісім секторів поділено на 2 однакові групи по чотири. Ті, що входять до першої групи, оснащені різними множниками, а до другої — запускають міні-ігри. Множники можуть збільшити вашу ставку від 1 до 10. Перемагає той гемблер, хто правильно вгадав із вибором осередку.

На безпосередній хід гри користувач практично не впливає. За ним лишається тільки право вибору, а далі гемблеру вже залишається лише спостерігати, який саме сюрприз піднесе йому колесо. Відеослот дозволяє контролювати зміну множників. Вони відображаються у верхній частині Стежити за діями дилера досить зручно завдяки встановленим у студії відеокамерам, що не залишають для спостерігачів сліпих зон.

Сюрпризи бонусних секторів у слоті Crazy Time

Гарна новина полягає в тому, що бонусні раунди запускаються часто. Переважно це відбувається на 6–7 обертанні. Якщо пощастило, тоді можна розраховувати на подвоєння чи потроєння виграшу. Головне — використати всі шанси. Трохи детальніше про них:

  • Pachinko — дилером запускається шайба, коли вона зупиниться, то з'явиться сума доступного вам множника;
  • Cash Hun — гемблеру на вибір пропонується 108 прибуткових осередків, час дій обмежений, тож треба встигнути зібрати певну кількість, щоб після зупинки на гральний рахунок надійшла виграна вами сума;
  • Coin Flip — активація множника відбувається, коли дилер запустить монету.

Але це не всі можливості слота Crazy Time. Також може з'являтися ще одне колесо, вгорі якого є спеціальні мітки. Потрібно вибрати одну із запропонованих, тоді стане доступним ще 1 множник. Причому саме він може бути максимальним.

Спочатку слот Crazy Time може здатися дуже простим, але гра реально захоплює, оскільки додаткові функції роблять її по-справжньому прибутковою. Деякі гемблери пробують робити ставки на кожен із секторів, намагаючись впоратися із завданням. Інші гравці просто покладаються на інтуїцію під час вибору сектора та осередків. Шляхи до перемоги можуть бути абсолютно різними, але шанси має кожен учасник.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: