Геймери Fortnite об'єднуються задля відбудови в Україні: в грі створена карта Майдану Незалежності / Все новости / Главная

Паризький та київський офіси Havas спільно з офіційною фандрейзинговою платформою України UNITED24 створили #TheDonationMap у Fortnite. Механіка гри дозволяє монетизувати мапу, просто залишаючись онлайн, таким чином збираючи кошти на допомогу Україні. Благодійна мета #TheDonationMap — зібрати кошти для відновлення зруйнованої росіянами Прибузької амбулаторії на Миколаївщині.

Fortnite — одна з найпопулярніших онлайн-ігор у світі. Станом на 2024 рік у ній зареєструвалися понад 500 млн гравців, а щомісячна аудиторія становить понад 221 млн гравців. Генерувати нові локації, або мапи, можуть не лише розробники, а й незалежні творці. Кожна така мапа монетизується, коли гравець проводить на ній багато часу, виконуючи завдання чи купуючи скіни.

Мапа Havas та UNITED24 точно відтворює Майдан Незалежності у Києві. Ініціатива #TheDonationMap дозволяє будь-якій людині задонатити свій час, досліджуючи мапу. Гравцеві не потрібно робити нічого, окрім як залишатися онлайн якомога довше. Зібрані кошти Fortnite перерахує через UNITED24 на допомогу медичній галузі України.

«Після двох років повномасштабної війни ми все частіше звертаємося до креативних ідей та нестандартних комунікацій, щоб нагадати світові, що Україна потребує підтримки. Ми віримо, що інтеграція в одну з найпопулярніших у світі ігор допоможе привернути увагу до України та відновити медичну амбулаторію в Миколаївській області. Тільки подумайте: за час вторгнення росія пошкодила понад 1500 лікарень, з них 195 — майже повністю зруйновані. Це колосальна шкода медичній галузі нашої країни. З відбудованою амбулаторією люди зможуть повернутися в село, а отже туди повернеться й саме життя. Погодьтеся, це хороший мотив залишити свій аватар, щоб провести ніч у Fortnite», ― зауважила Ярослава Гресь, координаторка платформи UNITED24.

Ідея #TheDonationMap належить паризькому офісу агенції Havas Play, а київська агенція Havas Dgtl Kyiv втілила задум у життя ― створила докладну мапу Майдану Незалежності. Долучитись до благодійної ініціативи дуже просто:

  • Під’єднайтеся до мапи №1992-2531-2170 у грі Fortnite.
  • Грайте або просто залишайте свій аватар на мапі якомога довше. Кожна секунда, проведена у грі, збільшує суму пожертв, які допоможуть рятувати життя. Чим більше буде гравців і чим довше вони залишатимуться на мапі, тим швидше будуть зібрані кошти на відновлення амбулаторії.
  • Заохочуйте друзів та колег-геймерів долучитись та зробити внесок у життєво важливу справу за допомогою #TheDonationMap.

«Ігрова спільнота — це рушій позитивних змін. #TheDonationMap народилася з віри в те, що ця спільнота з властивою їй пристрастю може поширити свій вплив за межі віртуальної реальності. Під’єднавшись до мапи Fortnite, геймери трансформуватимуть свою цифрову активність в істотні зміни, роблячи внесок у порятунок життів та відновлення країни, яка цього потребує», — коментує Фабріс Плазоллес, креативний директор Havas Play.

«Креатив та нестандартна комунікація здатні змінити благодійність та залучити до неї більше людей. #TheDonationMaр доводить, наскільки важливо об’єднуватись не тільки заради реалізації складних проєктів, а й заради збереження життів та відновлення України», — говорить Ден Логвиненко, керівний партнер Havas Dgtl Kyiv.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: