Продажі електробритв в Україні зросли на 270%, а масажерів — на 50% / Все новости / Главная

Українці купують багато гаджетів, які в сучасних реаліях допомагають доглядати за собою та стежити за власним здоров'ям, не виходячи з дому. Про це свідчить аналіз динаміки продажів товарів національного маркетплейсу АЛЛО: продажі чоловічих товарів для персонального догляду зросли за рік на 150%, а масажерів — на 50%. Попит на гаджети для краси з категорії «Персональний догляд» зростає удвічі в штуках рік від року.

У порівнянні результатів перших чотирьох місяців 2024 р. із аналогічним періодом 2023 р. зросли продажі товарів у підкатегоріях:

  • електробритви – в 3,7 раза;
  • стайлери для укладки – в 2,3 раза;
  • тримери для стрижки волосся – в 2,1 раза;
  • фени – в 2 рази;
  • товари для догляду за ротовою порожниною – в 1,6 раза;
  • товари для епіляції – в 1,5 раза.

Лідерами продажів з-поміж електробритв є Xiaomi Electric Shaver S301 EU, Braun Series 3 300s b та Philips S1142/00 series 1000, а з-поміж тримерів — Philips MG5930/15, Enchen Beardo та Xiaomi Grooming Kit Pro EU. Dyson HD07 Supersonic, Philips BHD274/00 та Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 EU – це моделі фенів, які найчастіше вибирають клієнтки АЛЛО, крім того, вони не оминають увагою й фени-щітки. З усього наявного в АЛЛО асортименту стайлерів українці віддають перевагу Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper та автостайлеру для завивки волосся Philips BHB887/00. Ще один важливий напрямок – сучасний догляд за ротовою порожниною: клієнти купують для себе та своїх дітей електричні щітки, а також іригатори для ретельного очищення поверхні зубів.

В категорії «Спорт і здоров'я» та її підкатегорії «Здоров'я і догляд» найбільшим попитом користуються масажери. Попит на них зріс на 50% в штуках порівняно із минулим роком. Безумовна перевага цих технологічних гаджетів – їхня компактність, а середня вартість еквівалентна 2-3 відвідуванням масажного салону.

Найпопулярніші масажери, які вибирають клієнти АЛЛО.

  1. Масажер для шиї та плечей Шиацу SKG H7-E, який імітує ручний масаж плечей, шиї, попереку, стегон та голови. Гаджет має чотири рівні інтенсивності та стільки ж режимів теплового впливу, що покращує кровообіг, позитивно впливає на м'язи, що затекли, та зменшує біль.
  2. Масажер-пістолет SKG Gun F3 mini для м'язів тіла дає можливість самостійно усунути спазми і ревматичні болі, поліпшує кровообіг та сприяє приведенню м'язів у тонус. Ефективність приладу можна порівняти із лікувальним ефектом від класичного масажу.
  3. Масажер для очей SKG E3-EN зі звукотерапією активно масажує акупунктурні точки та допоможе відновитися після напруженого дня завдяки вібромасажу, магнітотерапевтичному масажу та теплотерапії.
  4. Масажер для шиї SKG 4098 за анатомічною формою повністю повторює обриси шийного відділу, що гарантує ефективний і приємний масаж. Мікрострумовий масажер працює в режимі скорочень та розслаблень м'язів, нормалізуючи кровообіг.

Товари для краси та здоров'я з'явилися в АЛЛО та на аllo.ua у 2016 році, попит на них зростає щороку. 35% покупців купують  моделі цієї категорії в шоурумах мережі АЛЛО, а  65% – на сайті аllo.ua та у мобільному застосунку.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: