EcoFlow представляє зарядний пристрій 3 в 1 для автомобільного акумулятора / Все новости / Главная

Виробник технологічних рішень EcoFlow продовжує активну роботу над створенням продуктів, які забезпечують енергетичний комфорт споживачів за будь-яких життєвих сценаріїв. В лінійці бренду з’явилося рішення для енергонезалежних подорожей - EcoFlow Alternator Charger - автомобільний зарядний пристрій 3 в 1, що здатен живити прилади, накопичувати енергію та виконувати функцію пускового пристрою для автомобільного акумулятора. Новинка вже доступна до передзамовлення на офіційному сайті!

EcoFlow Alternator Charger має до 800 Вт потужності та здатен забезпечити рівень заряду до 1 кВт за 1,3 год. Вага приладу 3,2 кг, розміри 242 х 194 х 35 мм. Керувати та відстежувати роботу зарядного пристрою можна у застосунку EcoFlow - Power a New World. Alternator Charger підійде для встановлення у різних типах автотранспорту: позашляховиках, пікапах та автобудинках.

Способи використання

Заряджання приладів

Інноваційний пристрій коннектиться до автомобільного акумулятора і виступає в ролі посередника для передачі електроенергії між АКБ та зарядною станцією. До станції можна під’єднати необхідні прилади, що потребують cтабільного живлення під час руху авто. Залежно від обраної зарядної станції, можна заживити прилади потужністю до 3600 Вт.  

Накопичення електроенергії

Створюючи ланцюг: автомобільний акумулятор - Alternator Charger - зарядна станція EcoFlow серії DELTA, з’являється можливість із заряджання та накопичення електроенергії у станції з подальшим використанням під власні потреби. Такий підхід допоможе мати доступ до електроенергії завжди та всюди, коли ви вирушаєте в дорогу.

Заряджання автомобільного акумулятора

Використовуючи метод ланцюга: зарядна станція EcoFlow серії DELTA - Alternator Charger - автомобільний акумулятор, можна заряджати автомобільний акумулятор, використовуючи електроенергію із зарядної станції. Це дозволить постійно підтримувати Ваш автомобільний акумулятор у зарядженому стані. 

Оформивши попереднє замовлення на новинку - EcoFlow Alternator Charger, ви бронюєте за собою товар, і зможете отримати його після прибуття на територію України. Якщо вам потрібна допомога в оформленні замовлення - звертайтеся за телефоном: 0 800 20 75 55 або ж завітайте до нашого авторизованого роздрібного магазину EcoFlow за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 129.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: