«Тарифна підписка» від lifecell доступна для сплати частинами / Все новости / Главная

lifecell пропонує нову опцію — оплату частинами «Тарифної підписки», використовуючи три рівні платежі при замовленні пакету XL (12 тарифних пакетів). Відтепер для замовлення послуги достатньо буде здійснити перший платіж у розмірі 1/3 від вартості пакету XL з вигодою 15%. Другий платіж необхідно виконати не пізніше 30 днів після здійснення першого платежу. Аналогічно й з третім платежем, а саме його потрібно буде внести не пізніше 30 днів після другої оплати. Таким чином, абонент має можливість заощадити, гарантувати собі незмінність ціни на 12 пакетів послуг та залишатися на зв’язку зі своїми рідними та близькими.

Якщо абонент не здійснює наступний платіж частини вартості «Тарифної підписки» протягом 30 днів від попередньої — послуга буде автоматично відключена.

Оплата частинами пакета XL Послуги «Тарифна підписка» доступна для індивідуальних абонентів, що обслуговуються на умовах наступних тарифних планів: «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Просто Лайф», «Потужний», «Platinum Лайф».

Більш детальну інформацію можна переглянути за посиланням.

Замовити послугу можна на сайті мобільного оператора або за коротким номером *490#.

«Тарифна підписка» дає змогу оплатити за 6 (пакет L) або 12 (пакет XL) тарифних пакетів за фіксованою ціною з вигодою до 15%. Саме завдяки цій послузі, абоненту більше непотрібно перейматися за наступну дату поповнення.

 

Тэги:   Lifecell

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: