Терміново потрібні гроші, але скрізь відмовляють? Вихід є! / Все новости / Главная

Кожен із нас може опинитися у ситуації, коли дуже терміново потрібні гроші, але банки відмовляють у кредитуванні з тих чи інших причин. Родичі чи друзі допомогти не можуть, а наявність фінансів буквально вирішує питання життя та смерті. У такій ситуації єдиним виходом може стати звернення до мікрофінансових організацій, де кредит онлайн видається без зайвих формальностей.

Чому мікрофінансові організації такі популярні в Україні?

Мікрофінансові організації стрімко набирають популярності та стають бажаними через величезну кількість переваг, які витісняють великі банківські структури. Оформити кредит у режимі онлайн на картку, так ще й з низьким шансом відмови – ось що руйнує застарілі схеми отримання кредиту.

Основними перевагами можна назвати:

  • Оперативність та доступність
    МФО видають кредити в режимі онлайн, що дозволяє оформити та отримати необхідні гроші цілодобово, чи то вихідні, чи святкові дні. Немає потреби витрачати час та гроші на поїздку до відділення або вистояти черги на консультацію зі співробітниками організації. Достатньо просто зайти на офіційний сайт та оформити кредит онлайн на картку там.
  • Мінімальний пакет необхідних документів
    У банках потрібно надати величезний пакет документації з наявністю різних довідок та інших цінних паперів. При цьому шанс отримати відмову через брак інформації дуже високий. Мікрофінансові організації вимагають лише паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, в окремих випадках можуть запросити додатковий документ для підтвердження будь-якої інформації.
  • Прозорість діяльності МФО
    МФО не приховують відсотки за мікропозику, тому що на кожному сайті будь-якої мікрофінансової організації є кредитний калькулятор. У режимі онлайн можна самостійно розрахувати відсотки та загальну суму кредиту.
  • Бонусні програми

З метою отримання нових клієнтів багато МФО пропонують безоплатні кредити під 0%, а для постійних клієнтів використовують програми лояльності, які надають вигідні сезонні акції та додаткові приємні бонуси.

  • Мінімальний відсоток відмов
    Безвідмовність МФО відіграє дуже важливу роль для студентів, пенсіонерів, осіб без офіційного працевлаштування або з поганою кредитною історією, які є неблагонадійними клієнтами для великих банківських структур.

Як отримати онлайн кредит на карту без відмови в Україні?

Процедура отримання кредиту складається з кількох простих кроків:

  • Крок 1 - Обрати мікрофінансову організацію
    Для того, щоб процедура вибору МФО не займала багато дорогоцінного часу, можна скористатися зручним сервісом Finpanda.com. Введіть бажані критерії кредиту, а саме суму та термін кредитування та сервіс автоматично підбере мікрофінансові організації з відповідними кредитними продуктами, а також прямим посиланням на офіційний сайт.
  • Крок 2 - Зареєструвати Особистий Кабінет
    Після того, як МФО буде обрано, необхідно зареєструвати Особистий Кабінет. Достатньо дотримуватися підказок сайту та заповнити всі необхідні поля. Необхідно вказати персональні та контактні дані та прив'язати свою банківську картку.
  • Крок 3 - Вказати бажані критерії кредиту та заповнити заявку
    Тепер залишається повторно вказати критерії та за необхідності заповнити кілька полів додаткової інформації. Вказуйте правдиві дані та звертайте увагу на правильність їх введення. Будь-яка граматична помилка або неправдивість даних може стати причиною відмови у мікрокредиті.
  • Крок 4 - Отримати рішення МФО та підписати кредитний договір
    Оскільки більшість мікрофінансових організацій веде автоматичну систему перевірки заявок, отримати рішення можна протягом кількох хвилин. У разі схвалення Вам буде надано кредитний договір на підписання. Рекомендуємо уважно його вивчити, щоб уникнути додаткових платежів чи форс-мажорних ситуацій у майбутньому. Разом із кредитним договором буде прикріплено графік погашення заборгованості, якого необхідно буде дотримуватись.
  • Крок 5 - Отримати гроші на карту
    Найскладніше позаду, залишається заварити собі ароматну каву або чай і чекати на надходження коштів на карту. Найчастіше гроші приходять моментально після підписання кредитного договору, але іноді переказ може затриматися через роботу банку, на карту якого було оформлено мікрокредит.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: