Голос українських HR та L&D вперше буде почуто в 110 країнах світу / Все новости / Главная

Україна вперше долучилася до глобального дослідження L&D Global Sentiment Survey 2023, разом із 110 країнами світу.

Щорічне глобальне дослідження голови лондонської конференції з технологій розвитку співробітників Дональда Тейлора “L&D Global Sentiment Survey”, з 2014 року тримає руку на пульсі трендів у сфері навчання та розвитку персоналу у компаніях. У 2022 році в опитуванні взяли участь понад 3500 фахівців-практиків з більш ніж 110 країн світу.

У 2023 році українські HR та L&D вперше матимуть можливість розповісти про свій досвід навчання та розвитку персоналу, та у що інвестують гроші всередині компанії під час війни. Дослідження допоможе прослідкувати різницю у трендах інвестування у ріст співробітників у воєнний та відносно спокійний час.

“Я дуже хочу підтримати Україну. Я їду до Варшави 15-го березня, щоб презентувати результати дослідження у Посольстві Великої Британії. А в лютому проведу онлайн вебінар на проєкті “Coaching for Ukraine”. Це спосіб налагодити мости та контакти, щоб після закінчення війни ми могли використати ці зв’язки, щоб допомогти відновити країну будь-яким можливим способом”, — Дональд Тейлор.

23-го лютого, о 17:00 Дональд Тейлор спеціально для українських L&D та HR фахівців проведе онлайн вебінар на проєкті “Coaching for Ukraine”. Українці першими дізнаються про "гарячі теми" L&D та отримають поради щодо інвестицій всередині компанії, які будуть важливими в 2023 році.

IT-компанія AcademyOcean стала партнером дослідження та допомагає Дональду отримати достатню кількість респондентів в Україні.

Щоб долучитись до опитування HR та L&D спеціалістам пропонують заповнити анкету: https://www.surveylegend.com/s/4o3r (1 хвилина, 3 простих питання).

“Сьогодні Україні важливо залишатись на глобальному порядку денному. Приємно, що професійною думкою наших фахівців цікавляться за кордоном. А ми все швидше інтегруємось у глобальні ринки та маємо можливість обмінюватись досвідом з найкращими світовими спеціалістами”, — додає Володимир Поло, генеральний директор та засновник AcademyOcean.

Опитування закінчується 30-го січня 2023 року.

 

Тэги:   Бизнес

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: