Глобальне оновлення українського торгового терміналу Kattana. Що підготували нового? / Все новости / Главная

Минулий рік став вирішальним у долі децентралізованих проектів. Особливо вплинула війна — величезна кількість крипто-донатів, NFT-проектів та інтеграцій продемонструвала, що майбутнє за свободою, анонімністю та децентралізацією фінансових систем. І звичайно, війна стала поштовхом до розвитку українських крипто-компаній.

Однієї з таких є торговий термінал Kattana, який випустив глобальне оновлення у кінці 2022 року. Компанія була заснована в 2017 році і починала свій розвиток, як унікальна торгова платформа для DeFi — з урахуванням всіх можливостей, що до цього були доступні лише в централізованому сегменті.

Kattana сьогодні — це цілковитий «мультітул», який дозволяє керувати своїми фінансами, будувати стратегії та тактики як і на децентралізованому, так і на CeFi ринку.

Глобальне оновлення надає ще більше можливостей для користувачів, зокрема:

 

1. Повна переробка UI/UX дизайну

Новий дизайн дозволить торгувати ще швидше та простіше, а головне — з будь-яких девайсів. Особлива увага приділялася мобільній версії. Тепер торгувати на ходу настільки ж легко, як і нести каву.

 

2. Підключити гаманець — почати працювати.

Тепер початок роботи з Kattana став ще простішим. Достатньо просто підключити гаменець і… одразу почати торгівлю. Якщо ви підключаєте один гаманець на різні пристрої — всі ваші налаштування автоматично переносяться. Так, щоб вам було максимально зручно.

 

3. Переосмислити Watchlist

Тепер ваш Watchlist — це надзручний інструмент для слідкування за всіма цікавими парами. Для цього був перероблений пошук, так щоб максимально швидко знайти будь-які потрібні токени. Окрім цього, ви завжди зможете дізнатися про зміну цін. Підготували зручний Alert (не повітрянний).

 

4. Кишенькова Wiki про всі токени

Тепер у користувачів є можливість отримати всю інформацію про будь-який токен одразу в додатку.

 

5. Свайп і лімітні ордери — королі торговлі

Найголовніша частина оновлення — лімітний ордер з двома абсолютно новими алгоритмами роботи: Overline и Stop limit.

Всього 3 кроки і ви готові до роботи:

  • Розгорніть свій особистий проксі-контракт
  • Поповніть свій контракт токенами
  • Встановіть лімітний ордер
  • Оплачуйте газ тільки тоді, коли лімітний ордер буде виконано, до цього - не соромтеся редагувати його будь-яким зручним для вас способом.

 

6. … і десяток інших цікавих оновлень.

Центр повідомлень, Big Trades, Останні торгові пари, мультичарти, контент для обміну в соціальних мережах і багато інших оновлень доступні просто зараз.

СЕО Kattana Ілля Демидьонок так коментує оновлення:

«Команда Kattana працювала у надекстримальних умов упродовж всього 22 року, попри все розробка йшла невпинно і вдалося виконати обіцяне - великий апдейт вийшов вчасно, який був спланований ще з 2021 року - це був довгий та тернистий шлях, але результат того вартує, спробуйте Kattana прямо зараз», — вказує Ілля.

Всі нововведення доступні абсолютно безкоштовно обмежений термін часу. Тож радимо як можна швидше відкрити для себе абсолютно новий досвід торгівлі на Kattana — українським терміналом для всього світу.

Почати торгівлю: https://app.kattana.io/ 

Сайт: https://kattana.io/

Більше про оновлення: https://blog.kattana.io/kattanas-huge-update-is-here/

 

Тэги:   Криптовалюты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: