Uber запускає нову опцію для підтримки України / Все новости / Главная

Компанія Uber запускає нову опцію "Uber для України", яка дозволяє пасажирам з Європи та Великої Британії допомагати Україні, коли вони здійснюють поїздку. Це стало можливим за допомогою включення додаткового 1 фунта стерлінгів до ватрості кожної поїздки UberX. Цей фунт піде на закупівлю машин швидкої допомоги для України.

Збір коштів проводиться в партнерстві з міжнародною фандрейзинговою платформою UNITED24, створеною за ініціативою президента України Володимира Зеленського. Завдяки попереднім кампаніям Uber вже зібрав понад 3 мільйони доларів з пожертв користувачів та коштів компанії, яких достатньо для закупівлі 50 машин швидкої допомоги.

Велика Британія - одна з 16 країн Європи, де пасажири можуть скористатися опцією "Uber для України".

«Поки хоробрий народ України мужньо зустрічає другий рік повномасштабної війни, ми маємо продовжувати підтримувати його. Разом із користувачами з усього світу ми вже передали Україні 50 автомобілів швидкої допомоги. Але ми повинні діяти й надалі. Тому, починаючи від сьогодні, люди по всій Європі можуть зробити прояв своєї надзвичайної солідарності частиною свого повсякденного життя», - каже Дара Хосровшахі, CEO Uber.

«Під час повномасштабної війни бізнеси та люди з понад 110 країн світу підтримали Україну через платформу збору коштів UNITED24. Великі світові компанії, як Uber, допомагають не лише зібрати кошти на машини швидкої допомоги, а й утримати Україну в центрі уваги всього світу. Я вдячний компанії та її клієнтам, які підтримують українських медичних працівників у цей поворотний момент світової історії», - зазначає Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр і Міністр цифрової трансформації України.
Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: