Creative States запускають високотехнологічний дитячій табір / Все новости / Главная

Українська мережа офісних просторів Creative States спільно з JAMM Camp оголошує про проведення дитячого табору. Цей освітній табір, спрямований на розвиток дітей, розпочнеться 17 липня і триватиме до кінця серпня. Особлива увага приділяється безпеці учасників і дотриманню обов'язкових правил на території табору.

Програма триватиме шість тижнів і включатиме спортивні та творчі заняття, а також розвивальні секції. Одним із видів активностей табору будуть заняття з робототехніки, які сприятимуть розвитку винахідливості, терпіння та дрібної моторики рук. Також дітей навчатимуть конструюванню з LEGO, ораторському мистецтву та англійській мові.

Протягом всієї програми табору діти будуть працювати над різними проектами. За успішне виконання кожної активності вони отримуватимуть спеціальні значки, що сприятимуть мотивації. Весь табір спроектований з урахуванням елементів гри, включаючи навіть навчання наданню першої медичної допомоги, щоб у дітей залишалася концентрація та інтерес до навчання.

«Разом з партнерами з JAMM Camp ми створюємо справжній дитячій табір у центрі столиці. Так, щоб діти проводили час із максимальною користю, в абсолютно безпечних умовах і з відчуттям «нормальності». Для нас це супер відповідальна місія — виховувати креативність змалку, робити акцент на soft skills, емпатії та правильних цінностях. Особливо сьогодні», — коментує Ілля Кенігштейн, засновник і СЕО Creative States.

Заняття відбуватимуться в офісному просторі Creative State of Arsenal, розташованому за адресою вул. Князів Острозьких, 8. Розклад занять передбачає проведення їх у понеділок, вівторок і середу/четвер з 9:00 до 16:30. Також заплановані активні ігри та відпочинок на внутрішній площі Mardi Gras.

Для всіх учасників табору передбачені обіди, снеки та спеціальні welcome packs з символікою CS Kids Summer Camp. Крім того, одним із призів за завершення табору буде можливість взяти участь у Забігу в вишиванках до Дня незалежності України.

Сьогодні в Creative States особлива увага приділяється безпеці резидентів та всіх гостей, які перебувають на їх території. Тому під час тривоги обов'язковою є відвідування спеціально облаштованих укриттів на випадок небезпеки з неба.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: