SET University запускає стипендійну магістерську програму з кіберзахисту та комп'ютерних наук / Все новости / Главная

В рамках благодійної ініціативи SET Grants SET University стартує нову програму надання стипендій. Основною метою є забезпечення рівних можливостей доступу до якісної IT-освіти. Українські студенти, як чоловіки, так і жінки, можуть отримати стипендії, які покривають від 70% до 90% вартості навчання на магістерських програмах SET University. Таким чином, університет має за мету розширити можливості для абітурієнтів, які вибирають технічні магістерські програми. Відбір кандидатів буде здійснюватись на основі вступних випробувань та оцінки їхніх попередніх досягнень.

У стипендійній програмі беруть участь обидві магістратури SET University: "Кіберзахист" (Cyber Defense) та "Комп'ютерні науки" (Computer Science). Ці програми є міждисциплінарними та розроблені з урахуванням сучасних потреб IT-ринку. Протягом навчання студенти глибоко вивчатимуть блокчейн-технології, штучний інтелект та машинне навчання, кіберзахист, основи управління та проєктного менеджменту, а також інші суттєві аспекти. В рамках дипломної роботи студенти матимуть можливість розробити власний стартап або технологічне рішення.

Магістерські програми орієнтовані на поєднання фундаментальних теоретичних знань з практичними навичками. Обидві магістратури, крім технічних курсів, мають додатковий підприємницький напрямок, розроблений у партнерстві з Fisher Center for Business Analytics Каліфорнійського університету Берклі. Учасники магістерських програм автоматично матимуть можливість приєднатись до цієї програми з інновацій та підприємництва без додаткового відбору.

Освітні стипендії покриватимуть від 70% до 90% вартості магістерських програм з кіберзахисту та комп'ютерних наук. Кожна з магістерських програм надасть п'ять стипендійних місць. Всього університет планує відібрати 10 студентів, які отримають навчальні гранти. Заявки на участь в стипендійному конкурсі можуть подавати:

  • Представники Збройних сил України та Національної гвардії України (включаючи чинних військовослужбовців, осіб у запасі та відставці).
  • Діти учасників бойових дій.
  • Українки, які бажають розвиватися в галузі IT.
  • ВПО (внутрішньо переміщені особи) та переміщені громадяни України.

Подача заявок на участь триватиме до 1 вересня 2023 року. Докладні умови участі в стипендійному конкурсі, формат та графік подачі заявок можна знайти за посиланням: https://bit.ly/set_university_grants_masters_programs.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: