На сайті VARUS з’явились персональні списки покупок / Все новости / Главная

Мережа супермаркетів VARUS оновила функціонал свого сайту, зробивши його більш зручним і функціональним. Однією з головних нововведень стала можливість створювати персональні списки обраних товарів, які зберігаються в особистому кабінеті. Тепер улюблені продукти можна легко знайти при наступних покупках, не витрачаючи багато часу на пошук.

Крім того, з'явилась можливість створювати персональні списки покупок для різних заходів - будь то вечірка, пікнік чи святкова вечеря. Це дозволяє заздалегідь спланувати покупки та забезпечити ніщо не забувається. Всі списки також доступні прямо на головній сторінці.

Також відтепер клієнти VARUS можуть ділитись своїми враженнями про товари, ставлячи оцінки та залишаючи коментарі. Це допомагає іншим клієнтам зробити правильний вибір під час шопінгу та знаходити якісні продукти, які задовольняють їх потреби.

E-commerce-директор VARUS, Олег Спірін, наголошує, що команда постійно працює над удосконаленням сервісу, інвестуючи в інновації та вивчаючи потреби покупців. Новий функціонал на сайті - це ще один крок до комфортного та швидкого шопінгу, який сприяє задоволенню клієнтів.

Окрім всіх цих нових можливостей, на сайті VARUS також є можливість здійснювати онлайн-замовлення, отримувати детальну інформацію про кожен товар, фільтрувати продукти за категоріями та бути в курсі акційних пропозицій та новин мережі. Також на сайті зібрана інформація про новинки, продукти власних торгових марок та програму лояльності VARUS Perfect. Все це робить покупки у VARUS ще більш приємними та зручними.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: