Ajax Systems випустила бездротову клавіатуру з сенсорним екраном для керування системою безпеки Ajax / Все новости / Главная

Ajax Systems представляє бездротову клавіатуру KeyPad TouchScreen, що органічно в собі безпеку та керування пристроями автоматизації.

Клавіатура має інтуїтивний інтерфейс, відтворюючи дизайн застосунку Ajax, та великий сенсорний IPS-дисплей. Використання передових технологій DESFire і BLE (Bluetooth Low Energy) забезпечує комплексний рівень захисту.

Однією з ключових переваг KeyPad TouchScreen є зручне управління групами охорони. Користувачі можуть переглядати та керувати кількома групами одним дотиком, що спрощує встановлення та зняття з охорони. Додатково, пристрій надає звукові сповіщення про тривоги, затримки та відчинення дверей, забезпечуючи миттєве оновлення статусу системи для користувача.

Завдяки коду примусу, захисту від підміни, добирання коду і несанкціонованих пристроїв доступу, тривозі тампера та шифруванню даних, доступ до системи можуть отримувати тільки авторизовані користувачі. Також KeyPad TouchScreen пропонує три зручні методи аутентифікації — за допомогою смартфона, пристрою безконтактної ідентифікації (Pass або Tag) або особистого коду доступу.

Основні характеристики

  • 5-дюймовий дисплей з можливістю вибору чорної або білої теми і автоматичним регулюванням яскравості;
  • сенсор наближення для автоматичного активування клавіатури при наближенні руки;
  • вкладка управління пристроями автоматизації, що містить до 6 кнопок;
  • вбудований динамік для сповіщення про тривоги, відчинення, затримки при вході/виході та інші події;
  • налаштовувані кнопки тривоги для сповіщення про тривоги, пожежу та невідкладну допомогу.

При регулярному використанні KeyPad TouchScreen працюватиме до 1,5 років від батарей. Клавіатура також може підключитися до 12-вольтового блока живлення. У цьому випадку батареї стають джерелом резервного живлення, і клавіатура продовжить працювати, навіть якщо основне живлення втрачено. KeyPad TouchScreen підтримує радіопротоколи Jeweller і Wings для надійного бездротового зв'язку на відстань до 1700 метрів. Крім цього, прошивка клавіатури оновлюється автоматично повітряним шляхом.

Пристрій сумісний з хабами: Hub 2, Hub 2 Plus, Hub Hybrid.

 

Тэги:   Гаджеты

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: