Glovo і UNITED24 розпочинають кампанію «Delivering safe future», щоб зібрати кошти на автомобілі для розмінування / Все новости / Главная

Компанія Glovo разом із фандрейзинговою платформою UNITED24 розпочинають ініціативу «Delivering safe future» / «Доставка безпечного майбутнього». Мета — зібрати кошти на спеціальні автомобілі для доставлення працівників і обладнання до місць виявлення вибухонебезпечних предметів та розмінування.

Ініціатива стартує 24 серпня — у День Незалежності України. Цього дня в Іспанії на головному екрані застосунку Glovo з’явиться спеціальний благодійний бабл, у якому користувачі зможуть привітати Україну, переказавши кошти UNITED24. Перший етап ініціативи триватиме 3 дні й охопить 15 найбільших міст Іспанії. У Glovo вирішили розпочати з країни, де була заснована компанія, а потім поширити цю кампанію на інші країни присутності — щомісяця з 24-го по 26-те число активовувати бабл і збирати кошти на гуманітарне розмінування України.

«Ми в Glovo відчуваємо глибоку повагу та зберігаємо відданість народу України — нашим користувачам, партнерам, кур’єрам і команді. Продовжуючи інвестувати в Україну, ми також систематично підтримуємо соціальні ініціативи для її відбудови та розвитку, оскільки усвідомлюємо свою роль як відповідального бізнесу, який працює тут майже 5 років. Сьогодні ми робимо ще один важливий крок — розпочинаємо співпрацю з UNITED24, щоб збирати кошти на автомобілі для розмінування. Це обʼєднання зусиль підкреслює наше спільне прагнення сприяти безпечному майбутньому в Україні, яка має величезне значення для Glovo», — прокоментував Саша Мішо, співзасновник Glovo.

«Україна увійшла до списку найбільш забруднених країн світу. За оцінками спеціалістів ДСНС загальна площа замінованих територій становить 30%, на розмінування якої знадобиться більше ніж 700 років. Ми цінуємо підтримку тих, хто допомагає максимально скоротити цей термін. Розмінування є надзвичайно важливим етапом на шляху до відновлення мирного життя українців. Кожна знешкоджена міна — це чиєсь врятоване життя», — прокоментував Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України.

У березні 2022 року компанія Glovo створила в застосунку благодійний бабл «Допоможи Україні», у якому користувачі могли донатити перевіреним благодійним фондам та організаціям. Разом із користувачами вдалось зібрати понад 10 млн грн для фонду «Повернись живим». Крім того, Glovo спільно з «Повернись живим», партнерами і клієнтами зібрали 700 тис. грн на 18 комплектів саперів і 18 металошукачів для розмінування деокупованих територій.

Наприкінці 2022 року Glovo створив фонд Impact Fund, який поповнюється з частини прибутків від кожного замовлення. Упродовж 2023 року з коштів фонду Україна отримає 7,5 млн гривень на допомогу МСБ, неприбутковим організаціям та на соціальні ініціативи.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: