Infobip представляє інноваційне рішення для боротьби з SMS-шахрайством Signals / Все новости / Главная

В епоху цифрових технологій, коли SMS-спілкування є найважливішим для компаній у всьому світі, зростання кількості ботів, які збільшують SMS-трафік і створюють фейкові облікові записи, викликає все більше занепокоєння. Щоб розв'язати цю проблему, глобальна хмарна комунікаційна платформа Infobip розробила рішення Signals, призначене для боротьби з проблемами, спричиненими SMS-скамом.

Signals використовує машинне навчання (ML) для автоматичного виявлення та блокування шахрайського трафіку без будь-якого прямого втручання з боку бізнесу. Інструмент актуальний для брендів, які хочуть захистити свої фінансові ресурси та підтримувати справжню базу користувачів, запобігаючи фальшивим обліковим записам, які можуть завдати шкоди їхній вартості.

«В екосистемі, де кожен активний користувач є важливим, а цілісність бренду є пріоритетом, Signals є нашим розв’язанням для того, щоб бізнес міг процвітати без тягаря SMS-шахрайства. Це не лише фінансова безпека, це й підтримка справжньої цінності кожного ", — розповідає Адріан Бенік, директор з продуктів Infobip.

Signals доступний для глобального впровадження та підкреслює прагнення Infobip надавати інноваційні рішення для сучасних комунікаційних викликів. Усі компанії, що використовують SMS у своїй діяльності, тепер можуть захистити себе від потенційних фінансових невдач і репутаційної шкоди, включивши Signals у свою систему безпеки.

 

Тэги:   Безопасность

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: