Zenbook 14 OLED (UX3405) – перший ноутбук ASUS зі штучним інтелектом вже в Україні / Все новости / Главная

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні нового ультрапортативного ноутбука преміумкласу Zenbook 14 OLED (UX3405).

Zenbook 14 OLED – це ультрапортативний ноутбук класу Intel® Evo™ Edition, який виводить сучасні технології на абсолютно новий рівень. Користувачі можуть насолоджуватися тривалим часом роботи в автономному режимі завдяки вдосконаленому акумулятору підвищеної ємності (75 Вт·год), а також досягати високої ефективності за допомогою потужного процесора Intel® (до моделі Core™ Ultra 9) з графікою Intel Arc™ і всім необхідним портам, зокрема двома Thunderbolt™ 4, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI® 2.1 (TMDS) і 3,5-мм аудіороз’єму.

Повне занурення в атмосферу мультимедійних розваг гарантують яскравий дисплей ASUS Lumina OLED з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц та нові потужні суперлінійні динаміки, а додаткову зручність у користуванні забезпечують функція входу в систему за допомогою розпізнавання рис обличчя, ІЧ-камера з роздільною здатністю Full HD та механічною шторкою для додаткової конфіденційності, а також тиха клавіатура ASUS ErgoSense.

Новий дизайн відрізняється підвищеною екологічністю завдяки широкому використанню матеріалів вторинної переробки в ноутбуку та його пакованні, а випробування надійності, проведені відповідно до військово-промислового стандарту США, гарантують максимальний термін служби пристрою.

Ультрапортативний дизайн

Zenbook 14 OLED забезпечує безкомпромісну мобільність завдяки витонченому, легкому й міцному суцільнометалевому корпусу та акумулятору підвищеної ємності (75 Вт·год). Елегантний корпус завтовшки 14,9 мм і масою всього 1,2 кг приблизно на 10% компактніший, ніж у моделі попереднього покоління.

Спеціально розроблений акумулятор підтримує на 20% більше циклів заряджання, ніж у попередній моделі, що захищає інвестиції користувача й допомагає максимально подовжити термін служби ноутбука. Він також забезпечує до 15 годин автономної роботи, що дає змогу користувачам працювати протягом усього дня в мобільному режимі. Технологія USB-C® Easy Charge допомагає легко підзарядити ноутбук від будь-якого адаптера живлення або павербанка з роз’ємом USB-C.

Висока продуктивність

Zenbook 14 OLED оснащений найсучаснішим процесором Intel Core Ultra з підтримкою технологій штучного інтелекту та інтегрованою графічною системою Intel Arc. Процесор Intel® Core™ Ultra містить у собі спеціальний модуль, який розкриває повні можливості технологій штучного інтелекту, забезпечує новий рівень графіки та високопродуктивну обробку даних за мінімального енергоспоживання, щоб користувачі могли працювати, грати й творити якомога довше будь де. Крім того, швидкісний SSD-накопичувач місткістю до 1 ТБ, 32 ГБ оперативної пам’яті та модуль Wi-Fi 6E (802.11ax) означають менше часу на очікування й більше часу на роботу та розваги.

Дисплей ASUS Lumina OLED зробить кожну мить перегляду неймовірною. Він має роздільну здатність 3K (2880 x 1800 пікселів), частоту оновлення 120 Гц, яскравість до 600 кд/м2, зручне для перегляду вебсторінок співвідношення сторін 16:10 і тонку рамку, завдяки чому співвідношення екрана до корпусу становить цілих 87%. А завдяки підтримці технології Adaptive Sync, яка автоматично синхронізує частоту оновлення дисплея з частотою кадрів, будь-який контент відображається бездоганно плавно.

Незважаючи на ультракомпактний формфактор, Zenbook 14 OLED оснащений повним набором повнорозмірних високошвидкісних портів, зокрема двома портами Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.1 (TMDS) і зручним 3,5-мм аудіороз’ємом, тож користувачам не потрібно носити із собою перехідники або адаптери.

Комфорт у використанні

Zenbook 14 OLED розроблено з думкою про користувача, тому в ньому реалізовано низку вдосконалених можливостей, покликаних покращити мобільний спосіб. Потужний, кришталево чистий звук, що видають суперлінійні динаміки, інтелектуальний підсилювач і технологія ASUS Audio Booster в аудіосистемі із сертифікацією Harman Kardon і підтримкою багатовимірного звучання Dolby Atmos®, подарує справжню насолоду.

Коли наближається нічний дедлайн, нова безшумна клавіатура ASUS ErgoSense зводить до мінімуму відволікаючі фактори, забезпечуючи при цьому надзвичайно комфортний набір тексту завдяки оптимальному інтервалу між клавішами, вигнутій поверхні та ергономічному ходу клавіш.

ІЧ-камера з роздільною здатністю Full HD й механічною шторкою для додаткової конфіденційності забезпечує чудову якість відеоконференцій. Вона підтримує функції інтелектуального шумозаглушення й засоби покращення зображення, які гарантують кришталево чистий звук і чітке відео.      

Турбота про планету

Zenbook 14 OLED створює мінімальний вплив на навколишнє середовище протягом усього свого життєвого циклу, від виробництва до експлуатації та утилізації. Ми подбали про зменшення вуглецевого сліду за рахунок використання до 50% матеріалів вторинної переробки та екологічного паковання, яке на 100% придатне до переробки. Цей пристрій також перевищує вимоги стандарту енергоефективності ENERGY STAR® на 50%.

Щоб збільшити термін служби ноутбука, а отже, підвищити його екологічність, він проходить суворі випробування надійності за військово-промисловим стандартом США.

ДОСТУПНІСТЬ І ЦІНА

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405) з процесором Intel® Core™ Ultra 7 155H, оперативною пам’яттю 32 ГБ і SSD-накопичувачем на 1 ТБ вже доступний в Україні за рекомендованою ціною 71 999 грн.

 

Тэги:   Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: