SET University та Hacken спільно навчатимуть студентів основам кіберзахисту у Web3 та DeFi / Все новости / Главная

SET University та компанія Hacken розробили спільний курс з основ кіберзахисту у Web3 для студентів магістратури SET. Освітня програма стане першим проєктом в межах співпраці, спрямованої на обмін знаннями між експертами компанії та студентами.

SET University та компанія Hacken уклали меморандум про співпрацю. Команди об'єднують зусилля для обміну експертизою у сфері Web3 та DeFi. Курс покриває теми безпечного інвестування в DeFi та практичні навички виявлення ризикових проєктів.

«Співпраця університетів та бізнесу є основою для успіху сучасних навчальних закладів в технічній сфері, особливо в галузі кібербезпеки, яка стрімко розвивається. Ми в SET впевнені, що практичні навички — необхідний аспект програм, які претендують на підготовку релевантних IT-сектору фахівців готових до комплексних викликів. Партнерство з Hacken надає нам ширші можливості для забезпечення якісної технологічної освіти в Україні й обміну знанням у сфері кіберзахисту», — додає Максим Почебут, академічний директор SET University.

Курс складатиметься з серії практичних челенджів, максимально наближених до реальних умов. В межах програми окрема увага приділена найпоширенішим небезпекам, які можуть спіткати користувачів, та розробці практичних методів їх уникнення. Це дасть змогу студентам опанувати потрібні для роботи з DeFi навички. Основа програми — унікальна експертиза команди Hacken. Курс Do Your Own Research буде доступний для всіх студентів магістратури SET University.

«Web3 і DeFi – це не просто інновації, це справжня трансформація світу фінансів. Але разом із цією зміною приходять нові виклики, зокрема у сфері безпеки. Наприклад, загальні втрати через експлойти та соціальну інженерію у Web3 у 2023 році склали понад 1,6 млрд доларів. Ми переконані, що кожен користувач повинен мати навички для власного захисту, і саме тому підтримуємо освітні ініціативи. SET University наш перший партнер в Україні, і ми впевнені, що це співпраця буде плідною», — коментує Олександр Юркін, власник продукту DYOR learn2earn платформи Hacken Trust Army.

Do Your Own Research — перша спільна програма SET University та Hacken. Компанії зазначають, що це партнерство є додатковим кроком вперед в розвитку безпеки у кіберпросторі та Web3. З очікуванням майбутніх успіхів, Hacken і SET University вітають усіх студентів, які приєднаються до цього захопливого освітнього шляху. Детальніше про магістерські програми SET за посиланням.

 

Тэги:   Образование

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: