Двоекранний ноутбук ASUS Zenbook DUO вже доступний в Україні / Все новости / Главная

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні Zenbook DUO (2024), ультрапортативного ноутбука, оснащеного двома 14-дюймовими OLED-сенсорними екранами з роздільною здатністю до 3K і частотою оновлення 120 Гц. Цей пристрій зі знімною повнорозмірною Bluetooth-клавіатурою перевершує всі уявлення про універсальність в мобільних умовах.

Zenbook DUO є ноутбуком класу Intel Evo Edition, майстерно поєднуючи в собі багатозадачні можливості й неперевершену мобільність у легкому корпусі масою лише 1,35 кг. Два повнорозмірні OLED-дисплеї ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю до 3K, частотою оновлення 120 Гц і співвідношенням сторін 16:10 з’єднані між собою шарніром із кутом розкриття до 180°. Це дозволяє миттєво розширити робочий простір, перетворивши дисплеї на великий 19,8-дюймовий монітор, який можна використовувати у вертикальній і горизонтальній орієнтаціях у декількох режимах – ноутбук, два екрани, настільний ПК, спільна робота – під керуванням програмного забезпечення ASUS ScreenXpert.

Клавіатуру з вбудованим акумулятором можна від’єднати, щоб повністю задіяти візуальний робочий простір, або ж розмістити на нижньому дисплеї, перетворивши на робочу панель звичайного ноутбука. Ноутбук ASUS Zenbook DUO, доступний в Україні, комплектується Bluetooth-клавіатурою, на якій присутні символи української та англійської розкладок.

Zenbook DUO забезпечує максимальну продуктивність для роботи й розваг протягом усього дня завдяки процесору Intel до моделі Core Ultra 9 з інтегрованим нейронним процесором для прискорення ШІ-обчислень, 32 ГБ пам’яті LPDDR5x, твердотільному накопичувачу PCIe 4.0 місткістю до 2 ТБ, акумулятору ємністю 75 Вт з тривалим терміном служби, а також аудіосистемі з підтримкою технології Dolby Atmos, сертифікованій компанією Harman Kardon.

Zenbook DUO розроблено з думкою про екологічність і довговічність: у ньому використано матеріали, отримані з вторинної сировини, а надійність перевірено на відповідність американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H.

Докладніше про Zenbook DUO (2024): https://www.asus.com/ua-ua/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-duo-2024-ux8406/

ДОСТУПНІСТЬ І ЦІНА

Ноутбук ASUS Zenbook DUO (2024) з процесором Intel Core Ultra 9 185H, 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD місткістю 2 ТБ доступний за рекомендованою ціною 108 499 грн. Пристрій можна придбати в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, а також у партнерів компанії ASUS в Україні.

 

Тэги:   Ноутбуки, Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: