ASUS Chromebook CX1 з українською клавіатурою – вже у продажу / Все новости / Главная

Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні легкого, стильного й екологічного ноутбука ASUS Chromebook CX1, створеного для сучасних користувачів, які живуть у постійному русі.

ASUS Chromebook CX1 оснащений яскравим і чітким 14-дюймовим дисплеєм із роздільною здатністю Full HD і чотириядерним процесором Intel Pentium Silver. Крім того, він пропонує швидкісний бездротовий модуль Wi-Fi 6 і акумулятор високої ємності, який забезпечує до 12 годин автономної роботи. Кришку ноутбука можна розкривати 180°, що особливо зручно під час обговорення проєктів із колегами або клієнтами.

Завдяки високій продуктивності, надійним засобам захисту і зручним функціям, ASUS Chromebook CX1 ідеально підходить для роботи і розваг – він повністю готовий до умов сучасного світу з гібридними формами роботи й навчання.

Легкий і ергономічний пристрій

ASUS Chromebook CX1 демонструє бездоганний стиль. Цей легкий ноутбук, що важить лише 1,47 кг, виготовлено з урахуванням принципів раціонального природокористування, наприклад, у його корпусі використано матеріали з вторинної сировини. Завдяки шарніру, що розкривається на 180°, кришку пристрою можна розмістити горизонтально, що особливо зручно для обміну контентом із друзями або обговорення ідей із колегами.

Надійність військового рівня

Завдяки посиленим елементам конструкції ASUS Chromebook CX1 відрізняється підвищеною міцністю і буде надійним помічником у подорожах. Він успішно пройшов випробування на відповідність американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H. Крім того, пристрій проходить суворі внутрішні тести ASUS, зокрема випробування на стискання панелі, вплив вібрації й падіння, роботу в умовах екстремальних температурах тощо.

Висока продуктивність

Оснащений чотириядерним процесором Intel, ASUS Chromebook CX1 забезпечує високу продуктивність для комфортної роботи з програмами. Він може похвалитися дводіапазонним модулем Wi-Fi 6 (802.11ax), який забезпечує потужний і стабільний сигнал, а також надзвичайно високу швидкість передачі даних, що дає змогу завантажувати онлайн-контент за мить. Завдяки ексклюзивним технологіям ASUS, зокрема ASUS WiFi Master for ChromeOS, підвищується швидкість, стабільність і радіус дії з’єднання Wi-Fi, що дозволяє вам завжди залишатися на зв’язку.

ASUS Chromebook CX1 працює до 12 годин від одного заряду, тож ви можете працювати або грати протягом усього дня.

Найкраще від ChromeOS

Завдяки можливостям Google Workspace та іншого програмного забезпечення для ефективної роботи, доступного в магазині Google Play, ASUS Chromebook CX1 дає змогу швидко працювати зі списком справ будь-де. Вбудований антивірусний захист і автоматичні оновлення надійно захищають як пристрій, так і дані, що зберігаються на ньому, і гарантують актуальність системи й засобів захисту.

Швидше виконувати завдання з ASUS Chromebook CX1 можна за допомогою голосового помічника. Щоб надіслати електронний лист, знайти документ, прослухати музику, отримати доступ до календаря або налаштувати пристрій розумного дому, достатньо сказати «Окей, Google» і попросити помічника виконати потрібну дію – немає потреби переходити між різними програмами та екранами.

Купуючи ASUS Chromebook CX1, ви отримуєте 12-місячну підписку на хмарний сервіс Google One. Вона включає 100 ГБ сховища на Google-диску, Gmail і Google Фото, а також додаткові переваги – і все це в одному сімейному плані, який можна використовувати разом.

ДОСТУПНІСТЬ І ЦІНА

ASUS Chromebook CX1 (CX1400CKA) з процесором Intel Pentium N6000, оперативною пам’яттю 8 ГБ і eMMC-накопичувачем на 128 ГБ вже доступний у національних мережах ROZETKAComfyKTCBrain та інших, а також в офіційному магазині ASUS Україна, за рекомендованою ціною 15 999 грн. Пристрій оснащений новою заводською клавіатурою, на якій присутні символи лише української та англійської розкладок.

 

Тэги:   Asus

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: