Виробництво майбутнього: Kernel запустив 3-й сезон Open Agro University / Все новости / Главная

Незважаючи на повномасштабну війну, Kernel успішно розпочав третій сезон Open Agro University – унікального освітнього проєкту для підготовки спеціалістів нового покоління в агро- та харчовій промисловості.

На урочистому відкритті 3-го набору виступили СЕО Kernel Євген Осипов та Директор з персоналу Kernel Наталія Теряхіна. Пан Осипов підкреслив, що системні навчання в Kernel започатковані ще 10 років тому, і Open Agro University став еволюцією цієї програми. За його словами, багато випускників проєкту вже успішно працюють в Kernel та ростуть кар'єрними сходами.

Наталія Теряхіна поділилась історіями успіху чотирьох працівників Kernel, які прийшли в компанію в складні для України роки. Їхні кар'єрні злети свідчать про те, що ініціативність та небайдужість – це ключові якості для успішного розвитку.

Новий сезон: 9 місяців, 7 професій, 100 студентів

У новому навчальному сезоні близько 100 студентів протягом 9 місяців будуть вивчати теоретичні та практичні блоки, щоб опанувати одну з 7 професій:

  • Агроном
  • Енергетик
  • Інженер КВПтаА
  • Інженер-механік агробізнесу та виробництва
  • Інженер-технолог олії та служби якості

Навчання в Open Agro University дає можливість:

  • Отримати знання та навички, необхідні для роботи в сучасному агросекторі.
  • Пройти практику на передових підприємствах Kernel.
  • Отримати стипендію та можливість працевлаштування в Kernel.

Підтримка агросектору України

Open Agro University – це не просто освітній проєкт. Це програма, створена для підвищення кваліфікації молодих фахівців та зміцнення агросектору України. Завдяки таким ініціативам, аграрна галузь країни зможе ефективно працювати під час війни, а після перемоги – швидко відновитися.

Учасники та партнери

У заході взяли участь представники Полтавського Державного Аграрного Університету, Національного Університету Біоресурсів і Природокористування, Національного Університету Харчових Технологій, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Дніпровської Політехніки, Східноукраїнського Національного Університету імені Володимира Даля, а також представники Проєкту USAID "Економічна підтримка України".

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: