Viber запускає функцію стислого викладу непрочитаних повідомлень в груповому чаті / Все новости / Главная

Rakuten Viber анонсував запуск функції “Стислий виклад чату” на базі технології OpenAI. Нова функція аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у групому чаті і виокремлює з них ключові пункти в одному повідомленні. Відтепер можна не читати всю пропущену переписку, а дізнатися про її зміст у форматі стислого резюме. Дві третини користувачів Rakuten Viber в Україні щонайменше щомісяця спілкуються в групових чатах, тож ця функція має допомогти заощадити час багатьом українцям.

Функція на основі ШІ виокремлює найбільш важливі деталі з групового чату та миттєво формує короткий список пунктів, які були обговорені. Стислий виклад чату допоможе залишатися в курсі подій, не гортаючи довгу історію повідомлень. Наразі нова функція буде доступна тільки для групових чатів як найпопулярнішого формату спілкування серед користувачів Rakuten Viber.

Скористатися функцією дуже просто: пропозиція скласти додаткове резюме розмови, яку користувач пропустив, автоматично зʼявлятиметься при відкритті групового чату з п’ятьма та більше непрочитаними повідомленнями.

“Ми постійно шукаємо нові способи зробити життя наших користувачів простішим”, — говорить Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber. “Для розробки цієї функції ми скористалися можливостями генеративного ШІ, щоб зекономити час користувачів та бути впевненими, що вони не пропускають жодної важливої деталі своїх розмов. Батьки, які обговорюють шкільні справи класу, друзі та рідні, які будуть плани на вихідні — всі зможуть швидко отримати звіт про те, що вони могли пропустити в чатах”. 

Наразі функція тестується для 10% користувачів iOS та Android у Україні та інших країнах: США, Японії, Болгарії, Польщі, на Філіппінах. Нова функція підтримує понад 50 мов, включаючи українську.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: