Acer Chromebook Plus 514: оновлений хромбук для роботи та навчання / Все новости / Главная

Acer розширює лінійку Chromebook Plus випуском моделі Plus 514 (CB514-4H/T). Цей компактний та потужний ноутбук під керуванням ChromeOS оснащений численними функціями на основі штучного інтелекту, що робить його ідеальним вибором для студентів, професіоналів та сімей.

Ефективність та продуктивність

Новий Acer Chromebook Plus 514 оснащений процесором Intel Core i3-N305 та 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5, що забезпечує удвічі вищу продуктивність порівняно з попередніми моделями. Це робить його ідеальним для роботи з ресурсомісткими програмами, одночасної роботи з кількома вкладками браузера та редагування відео.

14-дюймовий дисплей Full HD IPS з технологією 300-nit BrightView та широкими кутами огляду забезпечує чітке та яскраве зображення, ідеальне для перегляду відео, фотографій та роботи з графічними редакторами. Доступні моделі як із сенсорним екраном, так і без нього.

Chromebook Plus 514 оснащений веб-камерою 1080p з технологією Temporal Noise Reduction (TNR) та функцією автоматичного експонування за рисами обличчя, що гарантує чітке та якісне зображення навіть у складних умовах освітлення. Подвійні мікрофони та динаміки з технологією DTS Audio забезпечують чистий звук під час онлайн-зустрічей та перегляду відео.

Chromebook Plus 514 пропонує до 512 ГБ локальної пам'яті для зберігання важливих файлів. Завдяки синхронізації з хмарним сховищем Google Drive ви можете отримувати доступ до своїх файлів з будь-якого місця та в будь-який час. Акумулятор забезпечує до 11 годин автономної роботи, що робить Plus 514 ідеальним для роботи протягом усього дня.

Chromebook Plus 514 важить лише 1,43 кг та має товщину 20,5 мм, що робить його надзвичайно портативним. Він відповідає військовому стандарту MIL-STD 810H, що гарантує його стійкість до ударів та вібрацій.

Acer Chromebook Plus 514 відповідає принципам екологічного виробництва Acer Earthion. Сенсорна панель OceanGlass виготовлена з переробленого пластику, виловленого з океану, а упаковка ноутбука також екологічна.

Chromebook Plus 514 підтримує програми Chrome Education Upgrade та Chrome Enterprise Upgrade, що робить його чудовим вибором для шкіл та підприємств. Ці програми надають адміністраторам широкі можливості для керування пристроями, налаштування політик та забезпечення безпеки даних.

Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) буде доступний в Україні з червня 2024 року за ціною від 20 499 грн.

 

Тэги:   Ноутбуки, Acer, ChromeBook

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: