Google розширює можливості Gemini для користувачів у всьому світі / Все новости / Главная

Google робить ключові функції Gemini доступними для більшої кількості мов і країн. Це оновлення дозволить користувачам у всьому світі використовувати можливості Gemini на своїх мобільних пристроях для написання текстів, планування, навчання та багато іншого.

Gemini стає доступнішим

Розширення доступу до мобільного додатку Gemini охоплює нові мови та країни, даючи можливість користуватися допомогою Gemini навіть у дорозі. За допомогою тексту, голосу або зображень на телефоні можна отримати допомогу з будь-яким завданням: від ремонту пробитого колеса до написання листа подяки. Це важливий крок на шляху до створення справжнього помічника на базі штучного інтелекту – такого, що розуміє мову, може використовувати різні способи введення інформації та дійсно корисний.

Як використовувати Gemini в Україні:

  • Android: Активуйте Google Асистент на телефоні (натиснувши кнопку живлення, провівши пальцем по куту екрана на деяких пристроях, сказавши "Ok Google" тощо) та прийміть запрошення спробувати Gemini. Це відкриє доступ до нового інтерфейсу з легким доступом до Gemini та контекстною підказкою на екрані. Зараз голосові команди доступні англійською мовою, а текстові запити можна вводити українською.
  • iOS: Протягом кількох тижнів доступ до Gemini буде відкрито й у додатку Google для iOS. Просто торкніться перемикача Gemini та спілкуйтеся з помічником, щоб розкрити свій творчий потенціал, отримати допомогу в написанні публікацій у соціальних мережах або спланувати вечірнє побачення – все це, не виходячи з програми Google. Ця функція наразі доступна в Україні лише англійською мовою (якщо в налаштуваннях iOS у розділі "Мова та регіон" обрано англійську мову).

Додаткові можливості:

  • Розширення: Функція Розширення тепер доступна для всіх мов і країн, які підтримує Gemini, включно з Україною. За допомогою Розширень Gemini може заощадити ваш час, отримуючи необхідну інформацію з програм і служб Google. Наприклад, під час планування подорожі з друзями можна попросити Gemini знайти дати, які підходять усім (з Gmail), інформацію про рейси та готелі, відео на YouTube про те, що взяти з собою, а також підсумувати список необхідних речей – все в одній розмові.

Google прагне зробити Gemini доступним для якомога більшої кількості людей. Розширюючи мовну підтримку та виходячи на нові ринки, компанія впевнена, що більше людей зможуть використовувати Gemini для реалізації своїх ідей.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: