Copilot для Microsoft 365 заговорив українською / Все новости / Главная

Microsoft оголосила про розширення функціоналу Copilot для Microsoft 365, додавши підтримку 16 нових мов, включаючи й українську. Цей інструмент на основі штучного інтелекту покликаний стати "персональним помічником", допомагаючи користувачам у виконанні завдань, пошуку інформації, генеруванні текстів та коду.

Інтеграція з Microsoft 365 та розширені можливості:

Copilot інтегрується з програмами Microsoft 365, такими як Word, PowerPoint, Outlook, Teams та Excel, надаючи користувачам доступ до його функцій безпосередньо в робочому середовищі. Інструмент також може працювати з даними компанії, що зберігаються в хмарі, та з особистим контентом користувача, дозволяючи автоматизувати багато рутинних завдань.

Наприклад, Copilot може:

  • Спрощувати створення нотаток із зустрічей, автоматично підсумовуючи обговорення, пункти дій та ключові моменти.
  • Перетворювати письмовий контент з документів Word на візуально привабливі презентації PowerPoint.
  • Створювати пропозиції для клієнтів, витягуючи відповідну інформацію з документів SharePoint.
  • Допомагати писати та відповідати на електронні листи в Outlook.com.

Переваги використання Copilot:

  • Економія часу: Дослідження показують, що користувачі Copilot економлять до 11 хвилин на день, що протягом року еквівалентно цілому робочому тижню.
  • Підвищення продуктивності: 70% користувачів Copilot стверджують, що стали продуктивнішими після впровадження інструменту.
  • Задоволеність роботою: 57% користувачів Copilot відзначили підвищення задоволеності роботою після використання інструменту.
  • Покращення балансу між роботою та особистим життям: 34% користувачів Copilot повідомили про покращення балансу між роботою та особистим життям.

Доступність та плани на майбутнє:

Copilot для Microsoft 365 доступний для бізнес-клієнтів Microsoft 365 E3, E5, Business Standard, Business Premium, Office 365 E3 та E5. Найближчими тижнями доступ до інструменту буде відкрито й для клієнтів з планами F3, F1, E1 та Business Basic.

Microsoft планує зробити Copilot доступним для компаній будь-якого розміру та типу.

Впровадження Copilot для Microsoft 365 з підтримкою української мови є значним кроком у наданні україномовним користувачам доступу до передових технологічних інновацій. Це не лише визнає унікальність культури та потреб України, але й забезпечує можливість для українців брати участь у розвитку та вдосконаленні технологій, що формують наше майбутнє.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: