Сервіс Glovo запустив послугу виклику лікаря додому / Все новости / Главная

Компанія Glovo продовжує розширювати можливості користувачів додатку, збільшуючи асортимент послуг та їх доступність на території всієї країни. Відтепер у додатку Glovo користувачі у Києві та Львові можуть замовити послугу візиту лікаря додому.  Найближчим часом послуга стане доступною і для інших міст.

“Телемедицина це світовий тренд, її ринок стрімко зростає і за прогнозами аналітиків становитиме понад $218 млрд у 2026 році (проти $69 млрд у 2020 р). Серед 25 ринків присутності Glovo, Україна стала першою країною, де запустили послуги медичних онлайн-консультацій (пізніше - ще у Португалії) та виклик лікаря додому. Розвиваючи вертикаль телемедицини, ми прагнемо показати, що з додатком Glovo легкодоступними у два кліки стають навіть медичні послуги і професійна допомога. Наступний крок - це запуск послуги лікаря додому, покриття якої буде також поступово розширюватися. Ми продовжуємо працювати над розвитком нашого маркетплейсу і залучати українських користувачів до новітніх трендів,“ - розповів Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

Інтерфейс замовлення послуги залишається без змін для максимальної зручності користувачів сервісу Glovo. Для здійснення замовлення потрібно з головного екрану додатку перейти до бабблу “Здоров'я”, де вибрати опцію “Медичні послуги” та потрібного фахівця. У додатку доступні лікарі з компанії Universum Clinic різних напрямів: терапевт, педіатр, хірург, отоларинголог, дерматолог, кардіолог. Після обрання спеціаліста та оформлення замовлення користувач має очікувати на дзвінок від лікаря у найближчу годину. Під час розмови лікар уточнить необхідні деталі від користувача, зокрема, узгодить адресу, день та час візиту. За підсумками візиту користувач отримає медичне заключення у погодженому з лікарем форматі - на зручний месенджер або на пошту. Вартість послуги залежить від спеціаліста та коливається у межах 1300 - 1800 грн. Користувач може обрати формат оплати під час візиту лікаря: готівкою або карткою через термінал. У разі виникнення проблем під час надання послуги, користувачі можуть звернутися на гарячу лінію компанії Universum Clinic, а на випадок проблем з роботою додатку  радимо звернутися до служби підтримки у додатку Glovo.

Нагадуємо, що також у додатку Glovo працює послуга замовлення медичних онлайн-консультацій. Після сплати замовлення, користувач отримає дзвінок від обраного лікаря, а також медичне заключення у зручний для себе спосіб. Послуга доступна на території всієї України та користувачів, які перебувають за кордоном. Для цього користувачу додатку Glovo потрібно обрати геолокацію з будь-якою адресою на території України та зробити замовлення.

“Ми запускали послугу медичних онлайн-консультацій з доступом у додатку на території всієї України, тобто далеко за межі міст, де працює наш сервіс кур`єрської доставки. За півтора місяці роботи послуги ми побачили попит на неї як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах, селах, де наш сервіс не був представлений і ця послуга стала першим і успішним знайомством з додатком Glovo для користувачів” - додав Євген Тришин.

Glovo – мультикатегорійний сервіс, який має на меті зробити міста доступними для споживачів, дозволяючи їм отримати будь-який продукт чи послугу за запитом менш ніж за годину. Щоб розпочати користуватися сервісом Glovo, необхідно завантажити додаток з App Store або Google Play на свій смартфон, створити обліковий запис, додати платіжну картку та визначитися із замовленням або послугою. Користувачами додатку Glovo можуть стати лише повнолітні особи

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: