Данія — Туніс: прогноз на матч, огляд ставок і коефіцієнтів / Все новости / Главная

22 листопада в рамках групового етапу фінальної частини Чемпіонату світу з футболу пройде спортивна подія Данія — Туніс. Гра хоч і є першою в групі D, результат протистояння дуже важливий для обох сторін. Головним претендентом на вихід з першого місця у квартеті вважається збірна Франції. А от переможець в цій парі може скласти конкуренцію чинним чемпіонам світу та значно покращити свої шанси на вихід в плей-офф.

Футбольні аналітики віддають перевагу датчанам. Збірна зараз знаходиться на підйомі і вважається однією з найбільш збалансованих команд Європи. Розглянемо перспективи суперників, щоб підібрати найкращі ставки на гру Данія – Туніс.

Ставки на гру Данія — Туніс по лінії Паріматч

«Червона армія» легко пройшла кваліфікаційну групу на Чемпіонат світу, зайнявши перше місце. Суперниками датчан були збірні Ізраїлю, Шотландії, Австрії, Молдови та Фарерських островів. Команда виграла дев’ять з десяти матчів, поступившись тільки в останній грі шотландцям. При цьому середня результативність колективу склала 3 голи за матч, а за десять зустрічей було пропущено тільки три м’ячі. Під керівництвом Каспера Юльманда «червона армія» значно покращила рівень гри. Про це свідчить і те, що Данія дійшла до півфіналу Чемпіонату Європи, де поступилась Англії тільки після овертаймів.

Збірна Тунісу активно готується до Мундіалю. Підопічні Джаліля Кадрі більш схильні до обережного футболу і не звикли до атакувального стилю гри, особливо проти більш потужних суперників. Але не треба сумніватися, що «орли Карфагену» здатні покарати за будь-яку помилку в захисті. Це не так давно на собі відчули збірні Японії та Чилі, які програли Тунісу з рахунками 0:3 та 0:2 відповідно. Команда любить грати на контратаках, тому свій шанс в грі проти Данії буде шукати на швидких переходах від захисту до нападу.

В букмекерській конторі Паріматч найбільш популярними ставками на гру вважаються наступні пропозиції:

  • Перемога Данії – 1,50;
  • Нічия – 4,30;
  • Перемога Тунісу – 7,20;
  • Тотал більше 2,5 – 2,10;
  • Тотал менше 2,5 – 1,79;

В букмекерській компанії Parimatch також пропонується багато інших варіантів ставок. Тому обрати є з чого навіть найприскіпливішим шанувальникам футболу.

Де робити ставки на Чемпіонат світу 2022

Ставки на Чемпіонат світу слід робити у перевіреній букмекерській конторі. Найкращий варіант – компанія Паріматч. Крім широкої лінії, перевагами БК є:

  • надійність;
  • швидкість виплат;
  • щедра бонусна політика;
  • наявність прямих трансляцій;
  • зрозумілий інтерфейс;
  • багато варіантів поповнення рахунку і виводу коштів.

До того ж, на сайті компанії присутня інформація, яка допоможе в аналізі обраної спортивної події.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: