Gismart офіційно відкрив новий офіс у Варшаві / Все новости / Главная

Gismart, міжнародна компанія-розробник додатків і мобільних ігор із загальною кількістю завантажень понад 1 мільярд, відкрила новий офіс у центрі Варшави. Офіс стане новою постійною європейською базою компанії для всіх співробітників Gismart, крім штаб-квартири в Лондоні.

У варшавському офісі Gismart на постійній основі вже працюють понад 40 співробітників, і їхня кількість продовжує зростати. В Польщі наразі перебуває близько чверті працівників  Gismart. Компанія планує розширювати штат у Польщі та інших країнах Євросоюзу. Зараз Gismart активно шукає співробітників на позиції Project Manager, Senior Product Owner, UA Manager.

Влітку цього року Gismart оновив свою релокаційну програму і тепер надає повну документальну та інформаційну підтримку при переїзді до Польщі та Португалії. Крім цього, в рамках соцпакету компанія повністю компенсує мовні курси для швидкої адаптації в новій країні.

Раніше цього року Gismart відкрив кілька корпоративних хабів у Європі, а також оголосив про перехід на формат роботи Remote First. Починаючи з червня, компанія надає своїм співробітникам повну гнучкість у виборі місця і локації для роботи. У всіх співробітників Gismart є можливість працювати з дому або в одному з доступних офісів. Додатково соцпакет передбачає часткову компенсацію коворкінгів для співробітників, які перебувають далеко від корпоративних центрів.

"У Польщі наразі перебуває близько чверті співробітників Gismart, і ця кількість збільшується. Тому відкриття повноцінного офісу у Варшаві було лише питанням часу. Ми хотіли надати нашим співробітникам комфортне місце для роботи, а також створити європейський корпоративний центр для всіх співробітників, які живуть в ЄС. Варшава стане другою базою, крім наявного головного офісу в Лондоні." - коментує операційний директор Gismart Євген Нагель.

Gismart — компанія-розробник мобільних ігор з загальною кількістю завантажень понад 1 мільярд. До зонтичної структури бренду входять 5 підбрендів, що представляють різні групи продуктів: Loud Apps (music and utilities програми), Wellness (wellness портфоліо з флагманським додатком Luvly), Woofz (додаток помічник для дресирування собак), геймдев студію Flime (казуальні пазли) Superinstant (соціальні онлайн-ігри). Головний офіс компанії знаходиться в Лондоні, Великобританія. В компанії працює понад 300 фахівців по всій Європі у форматі remote first. У 2022 році Gismart посів 17 місце в рейтингу 50 найкращих роботодавців за версією Forbes.ua. У 2020 році компанія посіла 6 місце в рейтингу 1000 найбільш швидкозростаючих компаній Європи за версією ділового видання Financial Times.

Тэги:   Gismart

Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: