У ліфтах Києва з’явилися бокси турботи / Все новости / Главная

У ліфтах Києва з’явилися бокси турботи. Проєкт допомоги реалізували Auchan Україна разом із партнерами.

Ідею подібних боксів бізнесу підказали самі жителі багатоповерхівок, які почали залишати в ліфтах пакети чи коробки із мінімальним набором продуктів, що можуть знадобитися людині, яка надовго застрягла в ліфті.

Auchan Україна разом із партнерами (Корпорація “Біосфера” та школа німецької мови StartDeutsch Schule) вирішили масштабувати цю ідею та підготувати подібні бокси для всієї столиці.

У першу чергу вони будуть розміщені в будинках, що найбільш часто підпадають під стабілізаційні та екстрені вимкнення світла.

До складу кожної коробки входить водичка, печиво, сухі серветки, вологі рушники, пакет для сміття, стаканчик та заспокійливе.

Частина боксів вже передана місту Києву та розміщена в ліфтах столиці, ще 3 тисячі коробок готуються до відправки. Найближчим часом вони з'являться в Оболонському, Солом'янському, Подільському та Дніпровському районах.

Організатори ініціативи вже отримали багато схвальних відгуків від киян, тож незабаром Auchan Україна разом із партнерами мають у планах продовжити проєкт на інші великі міста України.

 

Похожие новости
Комментарии

comments powered by Disqus
Мы в социальных сетях: